Сбербанк не планує відмовлятися від бізнесу в Україні, незважаючи на складну ситуацію в економіці. Про це заявив глава правління фінустанови Герман Греф в інтерв`ю РИА Новости. "Я дуже сподіваюся, що найгарячішу пору ми прожили", - сказав Греф.
Nafnaf написав:Fitch уже понизило рейтинги Привата до выборочного дефолта и считает его по еврооблигациям неизбежным
А это значит, что становится вероятным арест корсчетов Привата в зарубежных банках или (если рассчитается) - снижение валютной ликвидности. Я бы сейчас валюту в Приват не нес, до решения ситуации с внешними обязательствами
Nafnaf написав:Сбербанк не планує відмовлятися від бізнесу в Україні, незважаючи на складну ситуацію в економіці. Про це заявив глава правління фінустанови Герман Греф в інтерв`ю РИА Новости. "Я дуже сподіваюся, що найгарячішу пору ми прожили", - сказав Греф.
Сбер не планує, але у разі приходу до влади ультрарадикалів - першими під удар попадуть російські банки. Більш того, за реалізації радикального сценарію, я би гроша ломаного не дав за всю банківську систему (хоч і сам поки в ній по самі вуха)
Nafnaf написав:Сбербанк не планує відмовлятися від бізнесу в Україні, незважаючи на складну ситуацію в економіці. Про це заявив глава правління фінустанови Герман Греф в інтерв`ю РИА Новости. "Я дуже сподіваюся, що найгарячішу пору ми прожили", - сказав Греф.
Сбер не планує, але у разі приходу до влади ультрарадикалів - першими під удар попадуть російські банки. Більш того, за реалізації радикального сценарію, я би гроша ломаного не дав за всю банківську систему (хоч і сам поки в ній по самі вуха)
А в разі зіткнення Землі з астероїдом не втримаються навіть іноземні банки. Такий сценарій ви не розглядаєте?
А в разі зіткнення Землі з астероїдом не втримаються навіть іноземні банки. Такий сценарій ви не розглядаєте?
не обов"язково, достатньо потужної магнітної бурі на Сонці, яка вирубить енергосистему розвинутих країн більше як на півроку. Вимре половина золотого мільярда.
Класс! Леонид Юрушев получил разрешение от АМКУ на приобретение через компанию "Провита Менеджмент" более 50% акций Неос Банка. http://delo.ua/finance/eks-vladelec-ban ... nk-300207/ Ему принадлежал Златобанк ( хотя официально Злато был оформлен на ТОП-менеджера). Вывел средства из Злато. Теперь покупает Неос ))) Хорошо в прошлом быть спонсором предвыборной кампании Яценюка )
l66 написав:Класс! Леонид Юрушев получил разрешение от АМКУ на приобретение через компанию "Провита Менеджмент" более 50% акций Неос Банка. http://delo.ua/finance/eks-vladelec-ban ... nk-300207/ Ему принадлежал Златобанк ( хотя официально Злато был оформлен на ТОП-менеджера). Вывел средства из Злато. Теперь покупает Неос ))) Хорошо в прошлом быть спонсором предвыборной кампании Яценюка )
А в несколько более отдаленной истории - владельцем банка "Форум" и личным банкиром Януковича времен Енакиева... .