|
|
Додано: Нед 02 сер, 2015 01:11
"Капитал" Маркса... ето ж моя настольная книга! )) І прильну я до джерела відкровень...))
Додано: Нед 02 сер, 2015 04:52
Хороші гроші в хороші банки, кажете? Мені от щойно сон приснився. Заходжу в Альфабанк зняти 100 баксів з рахунку (дивно чому саме туди, бо в раша банках грошей ніяких не тримаю після агресії). Касирка видає 100 доларів, але на вигляд вони якісь трохи не такі. Придивляюся уважніше, пише: Сертифікат на 100 доларів США. Почав сперечатися, що у мене рахунок валютний, а не сертифікатний... і проснувся.
Отак можуть і видати, і валюту, і гривні сертифікатами чи облігаціями держпозики, як за совєцьких часів туалети ними обклеювати. Добре що не з четверга на п'ятницю, сон не віщий, най'го шляк трафить з дефолтниками.
Додано: Нед 02 сер, 2015 10:17
Разумеется не является. Зато в нём вклады прогарантированы непосредственно государством. Что не мешает ему, впрочем, их не возвращать в определенных случаях.
Додано: Нед 02 сер, 2015 10:19
да, поскольку "даний підхід застосовується до всіх депозитів, оформлених після набуття чинності нової редакції Цивільного кодексу України"
Додано: Нед 02 сер, 2015 10:44
Re: Байки про банки і не тільки....Справедливо было сказано в фильме "Стиляги": "Нужно выдавливать по капле из себя жлоба" (с). Иного объяснения (кроме клинического жлобства) сованию людьми собственных денег в явно сомнительные банковские отверстия по принципу "где больше обещает", видимо, нет.
Было, правда, еще что-то у В.Маяковского: "к вашим услугам любая дыра, вплоть до замочной скважины!" Банконизм?
Додано: Нед 02 сер, 2015 14:45
Радійте, що живі і здорові, що маєта що їсти і у що зодягнутися, що маєте дах над головою і не жебракуєте, що не бомблять вас москалі. А щодо грошей, знецінювань і банкрутств, то відносьтеся простіше: Бог дав, Бог забрав! Тільки не не треба мені розказувати, що ви самі заробили ці гроші, а Бог тут ні причому.
Додано: Нед 02 сер, 2015 19:03
квітні минулого року набрали чинності автономні преференції Євросоюзу. Їх прийняття – жест допомоги ЄС українським експортерам. Вже більше року українські товари експортуються до Євросоюзу за нульовим митом, тоді як український ринок, як і раніше, захищений від європейського імпорту.
Дія автономних преференцій мала компенсувати Україні проблеми на ринках Митного союзу. Однак, як показала практика, цим надіям не судилося здійснитися. Значний позитивний ефект від дії автономних преференцій можна було бачити у другому кварталі минулого року – за підсумками цього кварталу експорт до ЄС зріс більш ніж на 30%. Проте результати наступних місяців виявилися значно гіршими, а вже в четвертому кварталі 2014 року український експорт до ЄС показав падіння. У 2015 році цей спад не лише продовжився, а й поглибився. За даними Держстату, за підсумками січня-травня 2015 року він впав на 33,5%, що практично повністю збігається із загальним показником – зниження на 35,9%. Падіння українського експорту до РФ склало понад 60%.
Додано: Нед 02 сер, 2015 19:33
Ukrainian
Проблема не в том сколько Украина зарабатывает проблема в том сколько воруют а воруют очень много потому мы в такой ........
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|