ulanusa1 написав:1. Странно, что на графике с активной сменой валют есть яма в начале этого года. Кажется, там нужно было активнее менять валюты
Технически заложена возможность смены один раз в месяц по среднемесячному курсу покупки или продажи. Ежедневно, наверно, было бы круче, но намного сложнее. Попробую также перепроверить план, на всякий случай.
ulanusa1 написав:2. Т.к. смотрим на различные временные горизонты, возможно, было бы проще всего сравнивать выгоду от различных вариантов депо в показателе CAGR (вместо % и раз). Но это решать мастеру, конечно.
Можно, но так еще и наглядно. Может, добавлю позже как отдельный показатель.
У меня еще рассчитываются планы в разбивке (50/50, 60/40 и т д.), но там ничего интересного.
Nighthawk написав:Шановний, а як же Ви тоді проголосували за бувшого секретаря РНБО, який у 2005 із-за власної жадібності похерив пАмАранчеву кААліцію,
Даремно Ви ярлики навішуєте. Тим самим показуючи, що нічим Ви не кращі.
Отже сказати по ділу нічого? Тоді краще помовчіть (ТМ). Чесно. Модератор уже всім зробив попередження за офтоп...
Приват: валюта 8куе А-Банк: валюта 8куе Ідея: грн 200КГрн Альфа: грн. валюта 5куе акційних + 80 КГрн
2. Куди ще можна під смачні відсотки, бажано валюту? Михайлівський,....
З МихБанком вже пізно пити боржомі, ставки стали зовсім нецікаві. Ті, хто відкрив стовпи на 42 дні під 12,5% "брудними", досі в плюсі-бо ці депо поки що автопролонгуються під 12,5% у валюті. Скільки така радість буде тривати-невідомо,але як тільки вона закінчиться,я роблю звідти ноги. Щодо Привату і Абанку -все ОК, але б я в праву і ліву кишені Бєні гроші б не ставив. Тільки у одну з них Альфа-дуже навіть ОК, підтримую... Щодо інших... Я і сам думаю за ГазМяс, але поки не готовий. Стовп у ВТБ під 11,5% на 3 міс, ще й з необмеженим поповненням виглядає цікаво... тільки ж то кацапобанк, і завжди є елемент пАлітичного ризику. ФГВ омтаннім часом неадекватний, знаєтє лі ПУМБ дає 10,3% на 3 міс без поповнення і без розриву... Знаю, що мало і Рінадка-сєпар, але з валютою у них все у ажурі... Ех, нинішня БС нагадує мені мінне поле, де приз часто буває просто лишитися живим-себто винести свої гроші цілими .. Тому ІМХО якщо сума невелика - (до 5к $) - на стовп у Прівєт і максимальний %. Якщо в наявності $10-20к- ризикуємо половиною суми Приват+Альфа, решта у матрац. Гривня на картці МТС+ Михбанку під 25% річних брутто. Від 25 до 40к-в грі максимум 15-20к, додається Газмяс, можливо ВТБ. Від 50к-в банки не більше 40%, усі перераховані нижче банки+"Фонд+++" на Ощад. З євродочками бавитися змісту не бачу-шкура не вартує вичинки. Хай за свої 3% самі у себе тримають ту валюту... Краще вже сейф на роботі...
Якщо в офісі буде обшук - вилучать Ваші гроші разом з паперами Вашого боса, і долучать до справи як "знаряддя злочину". Довести потім нічого не зможете
Якщо в офісі буде обшук - вилучать Ваші гроші разом з паперами Вашого боса, і долучать до справи як "знаряддя злочину". Довести потім нічого не зможете
В світі можливо все. Але не всі фірми, а особливо державні організації є предметом інтересу податкової. Тому кожен діє на власний розсуд. ІМХО матрац кращий за 0,5% річних Укрсибу і жалюгідну пайку в 680 баксів в день. Пардон, але маючи на руках валюту, за минулий місяць можна було з легкістю "наварити "двохрічний дохід по валютних депо у євродочках. Тому тут ніхто нікому нічого не нав'язує. Флайман запропонував тему до дискусії-і ми тут просто обмінюємося своїми думками на цю тему.