Alexus999 написав:20 лет - это не Ощадбанк, а Сбербанк СССР, по крайней мере, так выглядит официальная отмазка. Сам Ощадбанк еще никого не кинул, насколько мне известно.
Потомки которого Сбербанк РФ и Ощадбанк
Вы забываете, наш камень преткновения - попередники.
zzzzzz написав:Объяснения Гонтаревой выглядят более убедительными чем каких-то сайтов.
тоді виникають питання навіщо ФГВФО з НБУ признали, що ФіК уже перейшов до нормальної роботи, а за якийсь час ввели ТА. Якщо поспішили, то з якою метою, кого вирішили обдурити?
Я же написал, был согласован график докапитализации, график нарушил Живаго и получил ВА. Значит ранее согласно графика Живаго вносил деньги, а потом резко все начал выводить из баннка.
- єдиним можливим способом виведення АТ «ДЕЛЬТА БАНК» з ринку є ліквідація неплатоспроможного банку з відшкодуванням з боку Фонду гарантування коштів за вкладами фізичних осіб;
- потенційний переможець планував реструктуризувати на 10 років зобов’язання перед НБУ та державними банками на суму 13,1 млрд грн. Більше того, конкурсна пропозиція передбачала пролонгацію гарантованих вкладів фізичних осіб на строк не менше 3 років, що також суперечить діючому законодавству та матиме негативні соціальні наслідки.
- конкурсна пропозиція передбачала пролонгацію гарантованих вкладів фізичних осіб на строк не менше 3 років, що також суперечить діючому законодавству та матиме негативні соціальні наслідки.
mike41 написав:Cудячи з тутешніх дописів про Ощадбанк, ще багато хто з цього письменницького загалу отримає по рогах. Знахідки для банкарів
За дельтовскими деньгами посещал "модное" отделение. Был в шоке от интерьера, да и манагерши быстро поняли мои идеи о неоставлении гривны на депо. За это получили часть негривны через некоторое время. Среди 3-х "немодных" отделений, нашел одно с вменяемой дамой приятной внешности. 2 остальных оставили вызвали желание выйти через витрину
zzzzzz, дякую, вже прочитав на іншому ресурсі, але мені не зрозумілі їхні дії: спочатку сказали, що ФіК "вигріб", але потім - "зарили". ПС. депо в них не мав. цікавість просто "розпирає"