zzzzzz написав:Надо подпись добавить внизу ( Все в Укргазбанк.Укргазбанк-самый надежный банк)
Я, пан Зюзя-восемь звездочек, не в подписи, а в основном тексте заявляю, что нынче в плане надежность-доходность национализированный Укргазбанк есть №1. Но вот поспешать с увеличением доли "боевых активов" в авуарах пока особо не следует.
а то нічо, що там якісь "шури-мури", інтртиги і скандали і не відомо що відбувається з грошиками в ньому, та й сам банк постійно, таке враження як Франкенштейн, зрозблений з різних частин мертвих банків, тай постійно замічений у некровиплатах.
U tym, prosze Pana, i jest potega banku panstwowego ze wszystkie te bzdury nie maja zadnego znaczenia. Zywe panstwo forse zawsze odda. Czesc!
mike41 написав:Я, пан Зюзя-восемь звездочек, не в подписи, а в основном тексте заявляю, что нынче в плане надежность-доходность национализированный Укргазбанк есть №1. Но вот поспешать с увеличением доли "боевых активов" в авуарах пока особо не следует.
а то нічо, що там якісь "шури-мури", інтртиги і скандали і не відомо що відбувається з грошиками в ньому, та й сам банк постійно, таке враження як Франкенштейн, зрозблений з різних частин мертвих банків, тай постійно замічений у некровиплатах.
U tym, prosze Pana, i jest potega banku panstwowego ze wszystkie te bzdury nie maja zadnego znaczenia. Zywe panstwo forse zawsze odda. Czesc!
тоді краже вже в Ощад, який ляже хібоа що разом з "пансьством". бо мене лякають "бздури" Укргаза і Ексіпмі. до речі, що там із продажем Укргазу, коли чекати? він несподівано може стати і недержавним, як і Ексім (як Форум із західної дочки став самі знаєте чим).
После продолжительной болезни, на 9-ом году жизни скончался нами всеми любимый Дельта банк.Почтим господа его память минутой молчания. Помним.Любим.Скорбим. Вкладчики. Соболезнования можно выражать в течении одного месяца начиная с сегодняшней даты.
flyman написав:тоді краже вже в Ощад, який ляже хібоа що разом з "пансьством".бо мене лякають "бздури" Укргаза і Ексіпмі.до речі, що там із продажем Укргазу, коли чекати?він несподівано може стати і недержавним, як і Ексім (як Форум із західної дочки став самі знаєте чим).
Проти Ощада також заперечень нема. Там є тижневі вклади, але ПроЗапас оперативніше. Що і є засобом від раптової денаціоналізації або якоїсь гіршої ідеї наших фінансових можновладців. А за бздури покарають винних, виженуть з держбанків, а нових візьмуть. Шляхи банківських працівників непередбачувані. Ось приклад: Форум-Актив-Стандарт-Bank Union Standard