flyman написав:яка кінцева мета, не зрозуміла, чи то таким чином "побороти корупцію", чи розчистити місце для "своїх, чесних і чистих" банкірів транснаціонального розливу, час покаже.
Кому й незрозуміла, а ошуканим на мільярди приватним підприємцям та особливо юридичним особам, мабуть, таки зрозуміла. Як хоч і моральна, але сатисфакція. П.С. Та й вкладника ординарного поголили у БС неслабо. Навіть К-Х спромоглися перетворити на незаможника А був він такий обережний (с)
Как это навiщо? Кризис не вечный. Деньги из убитых банков и свежие деньги, со временем затекут в оставшиеся живые банки. Устранение конкурентов на государственном уровне
flyman написав:існує думка, що МВФ хоче виполоти з нашої грядки кепртивні банки місцевого олігархату
То чого Пан так цим переймається? А може Ви, Пане, єсьтесьце олігархем?
Та де, такий собі депо-хом"як. хоча зі слів дружини є жлобом, бо тре було їй дати гроші, щоб потратила, а не тримати щоб "горіли" в овнобанках переймаюсь тим, що - геувропейці дають мізерні % і совкове обслуговування (ото думаю може в Польщі злотувки складати під 5%), чим в неньці ойро-бакси під нижчі % + овнопоставнови - чи не б-який банк може бути прихлопнитий як муха мухобойкою - нікчемлення і всяка подібна єрєсь від ФГВФО тому очко вже другий рік жим-жим тримати гроші БС, і боюсь, що можу не втриматися, чекаючи, коли настануть "старі добрі спокійні часи" для депозитчиків. от було життя, покрав гроші на депо, та й кайфуєш. а тепер: то памперси міняй, то кеди, то валерьянкою запасайся. якось в Польщі сидиш, і тільки находить хандра, відкрив гілку форуму про Дельту, почитав, і ностальгія пропала. п.с. дивився колись кіно із рашостану, про дівчину-архітектора, яка через сексизм перевдягнулася в пацана, так там була приблизно така фраза однієї жінки легкого поводження, що вона ще не допетрала: "чи то жлоби стають багатими, чи то багаті є жлобами"
flyman написав:яка кінцева мета, не зрозуміла, чи то таким чином "побороти корупцію", чи розчистити місце для "своїх, чесних і чистих" банкірів транснаціонального розливу, час покаже.
Кому й незрозуміла, а ошуканим на мільярди приватним підприємцям та особливо юридичним особам, мабуть, таки зрозуміла. Як хоч і моральна, але сатисфакція. П.С. Та й вкладника ординарного поголили у БС неслабо. Навіть К-Х спромоглися перетворити на незаможника А був він такий обережний (с)
дивлюся я на К-Х, ніби в дзеркало, але мене занесло далі а ж під кордон з німаками. незамочником, не сказати що став, але хутро прийшлось відрощувати майже рік, так як стригли добряче два рази.
flyman написав:от було життя, покрав гроші на депо, та й кайфуєш.
Вечная мечта Емели лежа а печи - как бы сделать так, чтоб у меня всё было, а мне за это ничего не было! Насколько нужно быть не далёким, чтоб не понимать, что нынешние проблемы - это результат той пирамиды в БС в которой вы "кайфовали". Проценты для кайфа откуда брались? Ну да, лучше не задумываться, лучше хаять Украину и рассказывать про "работу" в Польше, часами отвисая тут на форумах, рассказывая о своих мечтах и фобиях.
flyman написав:от було життя, покрав гроші на депо, та й кайфуєш.
Вечная мечта Емели лежа а печи - как бы сделать так, чтоб у меня всё было, а мне за это ничего не было! Насколько нужно быть не далёким, чтоб не понимать, что нынешние проблемы - это результат той пирамиды в БС в которой вы "кайфовали". Проценты для кайфа откуда брались? Ну да, лучше не задумываться, лучше хаять Украину и рассказывать про "работу" в Польше, часами отвисая тут на форумах, рассказывая о своих мечтах и фобиях.
да все правильно...но если б не майдан, все началось бы потихонечку в конце 2014,начале 2015...а так ...и все равно такую Ж вряд ли увидели бы, не говоря о выборочном отстреле неугодных баков, попадалове на девале простых деполюдей и ограблении ПП и юрлиц
safonovstanislav написав:Ограничение придумали явно с другой целью. Если бы для жирных котов, могли бы сделать не $700 в день, а $3500 в неделю, или $15000 в месяц, что по суммам тоже самое. Думаю, что сделали так, как сделали, чтоб похоронить нужную часть банковской системы. Понятное дело, после такой постановы и налога на депозиты, все пошли на выход. Нужные банки получили поддержку государства, остальных или похоронили, или на подходе.
Тобто якщо $700 на день - це виключно щоб "поховати потрібну частину банківської системи". А от якби $3500 на тиждень - це зовсім інша справа, ніхто б на вихід не пішов .....
Де таку відбірну траву дають ? Чи усім бажаючим або тільки членам профспілки мовознавців ?
Востаннє редагувалось bolex в Чет 15 жов, 2015 12:18, всього редагувалось 1 раз.
someone написав:да все правильно...но если б не майдан, все началось бы потихонечку в конце 2014,начале 2015...а так ...и все равно такую Ж вряд ли увидели бы, не говоря о выборочном отстреле неугодных баков, попадалове на девале простых деполюдей и ограблении ПП и юрлиц
А те, що вже восені 2013 вже не було коштів платити за імпорт газу, а рашистські окупанти почали друкувати медалі за взяття Криму - то склеротики пам"ятати не повинні.