| 

|   | Байки про банки і не тільки....2008-2017 | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  Архіви розділу Все про Гроші

Додано: П'ят 30 жов, 2015 14:04 

aFFt написав: У кого вклад в Михайловском, подскажите, пожалуйста: - на какую карту идут выплаты каждые 14 дней? - сколько стоит ее обслужвание (ежемесячное, СМС-уведомления и т.д)? Спасибо!
 у меня на Ощадку бесплатно было 10 грн/мес, я отключил, скоко щас не знаю ...когда приходят, я в ИБ перекидываю на Доходну пятницу. 

reef

Повідомлень: 2773З нами з: 28.08.07Подякував: 194 раз.Подякували: 200 раз. 

Профіль

Додано: П'ят 30 жов, 2015 14:12 

reef написав:  aFFt написав: У кого вклад в Михайловском, подскажите, пожалуйста: - на какую карту идут выплаты каждые 14 дней? - сколько стоит ее обслужвание (ежемесячное, СМС-уведомления и т.д)? Спасибо!
 у меня на Ощадку бесплатно было 10 грн/мес, я отключил, скоко щас не знаю ...когда приходят, я в ИБ перекидываю на Доходну пятницу.
 Спасибо! Т.е. СМС можно отключать (в Проминвесте на Доходном это обязаловка)? Депозит Доходная пятница предлагают на индивидуальных условиях (только Ощадный и Супердоходная неделя)? В чем отличие от Супердоходной недели? 

aFFt

Подякували: 0 раз. 

Профіль

Додано: П'ят 30 жов, 2015 14:54 

aFFt написав:  reef написав:  aFFt написав: У кого вклад в Михайловском, подскажите, пожалуйста: - на какую карту идут выплаты каждые 14 дней? - сколько стоит ее обслужвание (ежемесячное, СМС-уведомления и т.д)? Спасибо!
 Спасибо! Т.е. СМС можно отключать (в Проминвесте на Доходном это обязаловка)? Депозит Доходная пятница предлагают на индивидуальных условиях (только Ощадный и Супердоходная неделя)? В чем отличие от Супердоходной недели?
 Я не разбирался. Вы на ветке банка спросите. 

reef

Повідомлень: 2773З нами з: 28.08.07Подякував: 194 раз.Подякували: 200 раз. 

Профіль

Додано: П'ят 30 жов, 2015 15:00 

reef написав: Я не разбирался. Вы на ветке банка спросите.
 Спрашивал... но там народ так увлечен проблемами: - как вывести 150 к - когда же капнут %%% что им не до моего вопроса   

aFFt

Подякували: 0 раз. 

Профіль

Додано: П'ят 30 жов, 2015 15:05 

zzzzzz Frei

Яле якось по тупому, в класиці норма разервування по депозитам 20%, а по поточним рахункам 100%.

Якщо як пише Фрай, то логиіка така: стерилізувати деякий надлишок гривні, не піднімаючи ставку рефінсу. (я зрозумів тепер так, гроші в касі рахувати не по 100% номіналу, а ніби їх там лише 75% від номіналу). Тіпа, якщо в касі лежать гроші, то НБУ вважає, що їх в тебе в реалі менше. А хоче щоб було "по чесноку", то здай готівку в закрома НБУ.

Як на мене (для депомена), краще б підняли ставку рефінансу, кредитування все одно нема, на іфляцію теж не впливає, а ОВДП наврядчи чи фіз.особа з вулиці може взяти.

апдейт.
 Видно скоро буде так, що через касу банку 50 000 грн (а не 150 000), а більше, то тепер з анкетами і іншим головняком. Хочуть запхати з кеша в безнал - тіпа - контролювати пересічного по крупним сумам (для влади 2куе - уже багач, може буде ще й фін монітор на суми більше 2куе за один раз).
 Жити по-новому.

flyman

Повідомлень: 41349З нами з: 09.03.14Подякував: 1618 раз.Подякували: 2867 раз. 

Профіль

1

3

Додано: П'ят 30 жов, 2015 18:52 

flyman 
 Не зливайте в одну купу зв'язування грошової маси і контроль за обігом готівки. Завдання - різні

Frei

Повідомлень: 6206З нами з: 17.02.09Подякував: 506 раз.Подякували: 539 раз. 

Профіль

Додано: П'ят 30 жов, 2015 20:43 

flyman Раньше НБУ не считал деньги в кассе резервом, потом во время кризиса для ослабления требований к резервам НБУ разрешил учитывать наличные в кассе в резервы на 100% а сейчас опять поднимает.  Bank Tankovich написав:  qreaton написав: А разве не ослабело давление за их не соблюдение?)))) разные ведь есть и лимиты и кассы, разные банки в разных ситуациях. Кто то обойдется без коррекции и посчитает затраты на более частый вывоз и подкрепеление неприемлимым, а кто то не сможет))))
 Ні. На пальцях. Всі цифри вигадані. У вас резерв 100 мільйонів. В касах середній 50. Коли не було норми про 100% вам доводилося тримати живі грощі на коррахунку. Ввели норму про 100% - уря, є вільні 50 які можна вкласти в актив. Тепер стало 75% від каси - маю на 12,5 більше зберігати живими. Касу зменшувати ніхто не буде пропорційно, бо ті 50 - були й так мінімальними.
 Иными словами НБУ сейчас начинает ужесточать требования к резервам банков,застявляя их проводить доформирования резервов. Для сильных банков это решаемо,слабых-просто добъет. По сути это стерилизация свободных денег банков.Сжатие ликвидности. 

Evgeny

1
        Форумчанин року Повідомлень: 38865З нами з: 03.10.11Подякував: 3750 раз.Подякували: 11991 раз. 

Профіль

52

27

2

2

Додано: П'ят 30 жов, 2015 22:35 

0720 написав: От красавы   
 Пляка вже у ФГВФО малює? )) 

Козак-характерник

2

Повідомлень: 28846З нами з: 09.10.12Подякував: 2246 раз.Подякували: 2361 раз. 

Профіль

Додано: Суб 31 жов, 2015 01:13 

А покрываются ли фондом, депозиты с процентной ставкой увеличенной по лотерее (базовая ставка + процент по скретч-карте)? 

rembo

Повідомлень: 449З нами з: 24.11.12Подякував: 8 раз.Подякували: 73 раз. 

Профіль

Додано: Суб 31 жов, 2015 01:28 

rembo написав: А покрываются ли фондом, депозиты с процентной ставкой увеличенной по лотерее (базовая ставка + процент по скретч-карте)?
 Це як Фонд вирішить.  Колись такі в Фарсіку відкривали. 

Квесторе_поверніться

Повідомлень: 38212З нами з: 22.11.13Подякував: 2 раз.Подякували: 1918 раз. 

Профіль

|  | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гістьМодератори:
      Ірина_, Модератор

| Схожі теми |  

| 
         | 47692 | 1573350 |  |  
      | 
         | 26324 | 1437196 | Сер 01 січ, 2014 02:19reef
 |  
      | 
         | 16115 | 1274912 | Вів 13 вер, 2011 13:39Finansist
 |  | 

| 

Топвідповідей