flyman написав:КХ, як щодо фiрмового рецепта "крiль в шоколадi" на "день золотогоршочникiв"
Все просто! Кроля на шматки рубаємо! Солимо, перчимо! На пательню олію наливаємо і додаємо шматочки кроля! Додаємо мілко подріблену цибулю і моркву кружечками! Накриваємо пательню кришкою! Смажимо! За 10 хв. до готовності додаємо сметану! Кріль готовий! На гарнір додаємо пюре з бульби, і овочі ... В мене томати! ))
П.С. Найголовніша родзинка страви: всі інгридієнти повинні бути куплені за рахунок банкстерів! )) Святий обовязок банкстера годувати золотогоршочника! І не на тобі, Боже, що мені не гоже... а смачно! ))
Если искать бесплатно, есть приватбанк универсальная голд в евро, которая бесплатно будет, если уже есть голд карты привата. А вообще почти в любом банке есть такая карта, где-то бесплатно, где-то за символическую плату.
Отримую якусь повну дурницю: умовив ще в травні покласти зайві 70 000 долярів на депозит у Приватбанку під 12% річних (чистими, податки платить банк), люди отримували простих і зрозумілмх 700 долярів на місяць (на цьому форумі мене неодноразово топтати ногами хлопчаки за ці підрахуї), здавали їх ще вчора по 24, і ми разом пили горілку, закусюючи салом з цибулею, підрахуючи за допомогою підрахуя, як добре, що курс на міжбанку зріс, як ось сталася ранішня несподіванка... Знайомі засумнівалися... Невже повертати сало з цибулею??? Мені-то однаково, в мене все все все під грушею... Нічого не розумію...
Востаннє редагувалось akurt в Суб 31 жов, 2015 23:14, всього редагувалось 2 разів.