Стабільна робота ПриватБанку підтверджена міжнародним рейтингом, який вище рейтингу України
Міжнародне агентство Fitch підтвердило рейтинг сек'юритизованих єврооблігацій ПриватБанку, який на 5 позицій вище рейтингу України
Як повідомили в НБУ, підтвердження рейтингу облігацій ПриватБанку на п'ять значень вище рейтингу суверенних облігацій України пов'язане зі стабільною роботою банку, який є лідером банківського ринку України, та формуванням банком резервного фонду, який перевищує зобов'язання за облігаціями.
"ПриватБанк є системно важливим для фінансової системи та найбільшим ощадним спеціалізованим банком, що обслуговує 34% вкладів населення країни. Регулятор здійснює постійний моніторинг діяльності через кураторів та приділяє особливу увагу всім системним банкам. На даний момент ПриватБанк виконує нормативи ліквідності, працює в звичайному режимі та безперебійно обслуговує клієнтів", - зазначив перший заступник голови НБУ Олександр Писарук. http://espreso.tv/news/2015/11/05/stabi ... u_ukrayiny
Ukrainian написав:"ПриватБанк є системно важливим для фінансової системи та найбільшим ощадним спеціалізованим банком, що обслуговує 34% вкладів населення країни. Регулятор здійснює постійний моніторинг діяльності через кураторів та приділяє особливу увагу всім системним банкам. На даний момент ПриватБанк виконує нормативи ліквідності, працює в звичайному режимі та безперебійно обслуговує клієнтів", - зазначив перший заступник голови НБУ Олександр Писарук.
Ukrainian написав:"ПриватБанк є системно важливим для фінансової системи та найбільшим ощадним спеціалізованим банком, що обслуговує 34% вкладів населення країни. Регулятор здійснює постійний моніторинг діяльності через кураторів та приділяє особливу увагу всім системним банкам. На даний момент ПриватБанк виконує нормативи ліквідності, працює в звичайному режимі та безперебійно обслуговує клієнтів", - зазначив перший заступник голови НБУ Олександр Писарук.
zzzzzz написав:Ukrainian Вам знакомо такое слово НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ ?
Мне знакомо и я до последнего думал что дельту национализируют
А оказалось что госпоже Яресько это слово чуждо
Я в вероятность национализеции Дельты верил с вероятностью не более 20-30%..... По тому как растаскивался банк много месяцев было понятно что из него выжимают все что можно выжать...........
flyman написав:Как говорил Ося Бендер :"запад нам поможет".Помирят и разведут по сторонам.Иначе эти боксеры разрушат все до основания.А денег сюда уже вложено не мало.Кроме того Бене уже судья дал предупреждение за то,что буром лез не по правилам.Второе предупреждение=удаление.Хочу заметить,что ответа от Бени нет,тишина.Все понял и сделал выводы.
буде "Вабанк" і "Вабанк або удар у відповідь", запасаємся попкорном
"А не доставайся ты никому..". Вы это имеете ввиду ?[/quote] це самий гірший варіант, думаю, що Дніпровські євреї працюють над темою не розголошуючи інформації, без зайвого шуму та пускання пилу та диму