zzzzzz написав:Подведу итог дискуссии о надежности рос. банков. Учитывая углубляющийся кризис в экономике РФ ( кризис в мозгах ) надежность материнских банков будет продолжать снижаться, не ровен час выставления на продажу.
с вами никто не спорит, что уровень надежности украинских банков с российским капиталом равно как и их материнских структур постепенно будет снижаться - это факт ... когда-то может со временем они опустятся до того же уровня надежности "ниже плинтуса" где успешно в настоящее время надолго поселились все украинские банки с украинским капиталом, но не думаю, что они достигнут этого уровня.
получается выбор: П или меганадежный украинский банк с европейским капиталом с нулевыми ставками
или украинским банк с украинским капиталом, по сути лежащий под капельницей в реанимации
или украинский банк с российским капиталом с нормальными ставками, который пока себя еще нормально чувствует, но может когда-то будет себя чувствовать плохо
zzzzzz написав:Подведу итог дискуссии о надежности рос. банков. Учитывая углубляющийся кризис в экономике РФ ( кризис в мозгах ) надежность материнских банков будет продолжать снижаться, не ровен час выставления на продажу.
для чого? це ж не гейропейці. тут геополітика ще замішана а не чисто бізнес.
З Новим Роком, шановні колеги!) Що зараз найцікавіше є по гривневим вкладам з вільним доступом? Хочу почекати відкату курсу або соцбаксів, по 25 рука не підніметься купувати) Особливо цікавить Михайлівський, але там без 100 грам в їхніх продуктах не розберешся.
П.С. Поки російська верхівкв досі живе ілюзіями *рускава міра*, *югавастока* і *ущємлєнія рускаязичних* росбанки будуть тут працювати навіть у збиток.
Скажіть, а що буде з українськими банками з російським капіталом після завершення суду по анексії Криму з рішенням на користь України? Україна вимагає компенсацію близько 100 млрд. дол.
maksjustmaks написав:З Новим Роком, шановні колеги!) Що зараз найцікавіше є по гривневим вкладам з вільним доступом? Хочу почекати відкату курсу або соцбаксів, по 25 рука не підніметься купувати) Особливо цікавить Михайлівський, але там без 100 грам в їхніх продуктах не розберешся.
П.С. Поки російська верхівкв досі живе ілюзіями *рускава міра*, *югавастока* і *ущємлєнія рускаязичних* росбанки будуть тут працювати навіть у збиток.
Тільки Міхалич і його новий вКлад з 24% чистими на залишок, а більше 20% грязними наче вже ніхто не дає. Щось там наче у ПУМБи є з 16% на залишок (може вже порізали) і у ФІДОта 15% на ПФ+, у ПІБа на дохідному 18%
Для відома тих, хто заслаб головою або навмисно вводить в оману співгромадян:
Очевидно ж, що державні системні банки будуть докапіталізовані державою і ніколи не підуть у банкрутство. Я хочу це підкреслити, щоб ніхто навіть не сумнівався. ...Державні системні банки - це оплот банківської системи нашої країни. І у нас повинна бути хороша стратегія виходу та інтеграції в європейський ринок. Але вся ця програма розвитку державних банків розрахована до 2020 року, тому це взагалі не питання сьогоднішнього дня», - резюмувала В. Гонтарева.