Acceptus написав:27 лютого 2014 ПП НБУ №104 "Про внесення змін до постанови... №49 від 6-го лютого
Пункт 7. Уповноважені банки мають достроково повертати вклади, залучені в іноземній валюті за всима типами договорів, у національній валюті за курсом купівлі іноземної валюти уповноваженого банку на день проведення операції
Всього 9 пунктів
Голова С.І.Кубіва
Досрочка гривнею повертається, правильно? Де можна почитати повний текст змін?
-VICTOR- сьогодні без проблем забрав з Руського стандарту вклад у гривні, який закінчився. Замовив за декілька днів готівку в іншому відділенні. Ніхто не просив перевкласти. Відніс в Дельту на акційний під 26% Тим часом долар на міжбанку вже 9,3/10
tusechka написав:Только пришла из банка.Заказала 3 дня назад доллары,зарплату,пришедшую на карточку.Оператор не смогла поднять лимит,звонили в Днепр,там сказали,можно в сутки эквивалент не более 5000 грн.!!!!А это только 500.Буду теперь к ним ходить каждый день,пока не заберу.А мне вот интересно,а сутки по одной карточке или можно еще 500 снять в другом банке?
тусечка, а накой снимать зарплату, да ещё ту которая в БАКСАХ, каждый день (!) по пять (!) тысяч гривен??? неужели на базаре и в марштрутке такие дорогущие затраты???
Где я написала,что собираюсь забирать в грн.?Мне выдали в кассе 500 баксов.Остальные в другие дни.А куда я буду их тратить,так еще тут не отчитывалась