|
Байки про банки і не тільки....2008-2017 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Пон 03 жов, 2016 21:56
Сибарит написав: Козак-характерник написав:Нехай прислуховуються і змінюють свою дискримінаційну політику!
Так я не только этот налог не хочу платить. Пусть уж все отменяют  Так мы окажемся в большинстве - платить налоги никто не хочет 
Ну ви самі гутарили про баланс інтересів...))) А політика - це мистецтво можливого..))
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 жов, 2016 21:59
Козак-характерник написав: Сибарит написав:Сегодня я заинтересован в том, чтобы платить меньше налогов. Я вообще не хочу их платить. Что это меняет?
Нічого. Просто як один з громадян висловлюєте своє бажання. Тобто на вже двоє з вами - налоХ не хочемо платити. Нехай прислуховуються і змінюють свою дискримінаційну політику! Якщо 18% деруть, то нехай з усіх, а не вибірково! Якщо 5%, то 5% всім!)) П.С. Про який баланс інтересів мона гутарити, якщо свою точку зору не озвучувати? 
А баба Яга ( Бинимович) - против уменьшения налогов! Я выступаю даже за повышение, но не только для вкладчиков, а для всех, например, через механизм НДС, но только под целевые программы, например, на закупку протезов для инвалидов. Подсчитать, сколько будут стоить закупить всем воинам протезы, и поднять НДС временно на 1-2%, и потратить целево на эти нужды, так и с остальными нуждами для армии.
-
Binimovich
-
-
- Подякував: 830 раз.
- Подякували: 659 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 жов, 2016 22:00
5% нормальний налох. З пасивних доходів. Та й з активних теж... 
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 572 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 жов, 2016 22:05
Binimovich А може з тих 18% краще на протези направити? Навіщо новий налоХ? Тут в тому то і проблема, що вже зібрані налоХи не ефективно перерозподіляють. А ви за новий ратуєте...))) І до того ж, тут питання ще в контролі. Навіть якщо централізовано на протези зібрати, ви впевнені в прозорості закупок і порядності контролера?
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 жов, 2016 22:10
Козак-характерник
Козаче, то всё фигня. Что по поводу шмона в банке зятя Черновецкого дкмаешь?
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 жов, 2016 22:11
Investor_K написав:Козак-характерник Козаче, то всё фигня. Что по поводу шмона в банке зятя Черновецкого дкмаешь?
Не актуально то для мене...))) Там монетки не тримаю...))) П.С. Але я за будь який шухер, якщо на тому копійчину мона підняти...))
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 жов, 2016 22:18
Козак-характерник написав:Binimovich А може з тих 18% краще на протези направити? Навіщо новий налоХ? Тут в тому то і проблема, що вже зібрані налоХи не ефективно перерозподіляють. А ви за новий ратуєте...))) І до того ж, тут питання ще в контролі. Навіть якщо централізовано на протези зібрати, ви впевнені в прозорості закупок і порядності контролера?
Если Вы так не уверены ни в ком, почему не переедете дальше на Запад, например? А неуверенность Ваша, да и моя, от того, что власть не заинтересована менять старую систему Яныка, а хочет и дальше сидеть в кабинетах и подписи на разрешительных бумажках продавать и пилить бюджет. Это уже вопрос не к той власти, а к тем, кто стоял на майдане. Почему они разошлись по домам? Не спорю, самые бесстрашные пошли воевать, к ним претензий не имею. Но пошли туда далеко не все. Вот те , кто остался, почему они прекратили майданить и не придумали систему народного контроля за новоиспеченными власть имущими? Где реформы и процесс люстрации старых госчиновников? Вот вопросам всем вопрос. На повестке дня, из месяца в месяц, а сколько нам Запад, Штаты, ВМФ, и т.д. денег очередной раз одолжит? Других больше проблем в стране нет, такое впечатление.
-
Binimovich
-
-
- Подякував: 830 раз.
- Подякували: 659 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 жов, 2016 22:43
Ukrainian написав:Добре А чому тоді наприклад особа яка купила акції які платять дивіденти ( теж дохід чи не так ) тільки 5% податок ? І по друге я маю право знати на що ідуть податки які я плачу ? По перше не "дивіденти", а дивіден ди, тут вже пояснили щоб сплатити ті дивіденди, власник сплативши всі податки має отримати прибуток, сплатити на нього податок на прибуток і тілько тоді може отримати їх! Сплативши ще й 5%! Це як би після оподаткування доходу з депо, якщо ти його не перевклав, с тебе ще додатково знімали відсоток! Якщо ж дивіден ди обкладати ще й подвіним податком як пасивних рантьє, то який притомний буди інвестувати в цю країну, створювати робочі мисця, платиту купу податків ще щоб отримати прибуток і нічого з того не мати? Навіщо банкам будуть потрібні тоді депозити, кого вони будуть кредитувати, з чого рантьє, не бажаючі нічого робити та ризикувати, будуть отримувати свої відсотки(хоч з податком хоч без)? По друге, щоб знати на що йдуть податки, треба читати бюджет України, там виписані усі видатки. Говорять що на расии платять шалені відсотки, нема ніякіх потатків, кожному особисто розповідають куди йдуть податки навіть яких він не сплачував...
-
komp
-
1
-
- Подякував: 2457 раз.
- Подякували: 3459 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Пон 03 жов, 2016 22:53
Binimovich написав:Вот вопросам всем вопрос.
Якщо ми зараз почнемо "всєм вопросам вопрос" обговорювати, то мабуть до кінця життя не догутаримося....))) Питання конкретне: доцільність скасування налоХу на золотогоршочника і вирівнювання оподаткування золотогоршочник VS аХціонер....))
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-