Квесторе_поверніться написав:Це в сторону валюти.Тут цікавляться в сторону гривні...продати валюту або продати на депозит в гривні.Відділення відвідувати не хочуть...хочуть онлайн.
Як Ви собі це уявляєте? Занести доляри до банка, щоб онлайн відкрити гривневий вклад? Я зрозумів так, що колега цікавиться можливістю екстреного виходу з гривні назад у валюту - в разі чого. П24 добре підходив би до цього, якби не добовий ліміт, і якби це був Ощад.
rufius написав:Майк, так про те й йдеться, хто за якими правилами в нашої країнi працює. Хтось за офiцiйними, а от високопосадовцi нi. Лiмiти на гривню протягом 2-х рокiв теж були рiзнi.
А що, тут з-поміж тих, хто має валюту, є такі, хто ніколи її на неформальному ринку не купував? Чесняшечки, встаньте!
Если Вы сомневаетесь, поезжайте туда и убедитесь лично. Только будьте осторожны, гиркины вас не пожалеют. Обратите внимание, это не я Вам втираю мантры, это рассказывает сам Игорь Гиркинд - без купюр, и таких видео много.
Олег Ляшко задекларировал столичную квартиру, площадью 367,2 кв.м., квартиру в Прилуках в 127,5 кв.м. Депутат внес в декларацию и дом в Козине. Ляшко отметил, что арендует его в Артема Ставицкого. Цену аренды не указал.
Семье Ляшко принадлежит три автомобиля: Toyota Land Cruiser, Mazda CX-5 и Mercedes-Benz S 500L 4MATIK.
На руках у Ляшко имеется 740 тысяч долларов, 90 тысяч евро и 890 тысяч гривен. У гражданской супруги "кэшем" храниться 200 тысяч долларов, 40 тысяч евро и 760 тысяч гривен.
rufius написав:Майк, так про те й йдеться, хто за якими правилами в нашої країнi працює. Хтось за офiцiйними, а от високопосадовцi нi. Лiмiти на гривню протягом 2-х рокiв теж були рiзнi.
А що, тут з-поміж тих, хто має валюту, є такі, хто ніколи її на неформальному ринку не купував? Чесняшечки, встаньте!
На фига ее покупать? Я ее зарабатываю [SMILING FACE WITH SMILING EYES]
В рамках борьбы с черным рынком, даже сдаю ее теперь только в банках.