|
Байки про банки і не тільки....2008-2017 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Пон 26 гру, 2016 00:45
mike41 написав: rufius написав:1) Сравнивайте прошлый год с этим (я правда не знаю, по какому курсу он брал)2) Я знаю. В А-банке нет ВА, не спешите. )
А що, хоч одного дня 2015 р. євро був дешевший, ніж зараз? Щодо ТА в А, то це лише справа часу. Не сомневайтесь, милые (с). Ліміти на націоналізацію вибрано на багато років. Графа Монте-Крісто з аматора халяви, кайфу та мацання панянок не вийшло і довелося самому перекваліфікуватися у (не повірите Панове і Ви rufius!) у щось на зразок... Ольги Фреймут. Пті-шво з реклями львівських смаколиків.  Козача розвага. 
як то кажуть, а "хавальник не розіпре" бегемота пережувати і закусити А-банкою?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 26 гру, 2016 01:09
flyman написав:як то кажуть, а "хавальник не розіпре" бегемота пережувати і закусити А-банкою?
І я ж про те. Втім, буває у таких справах по-різному. Вполювавши Бегемота, можна розпалитися та й продовжити сафарі. Як там планував Френсіс Макомбер? Перший день - леви, другий - буйволи, третій - носорожці? Давня спокуса - розібратися із РФедералами. Та й вітчизняних ФінПромГруп пасеться чимало. Далі буде.
-
mike41
-
6
-
- Подякував: 847 раз.
- Подякували: 2508 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 гру, 2016 02:16
mike41 написав:Зато читал Адама Смита (с) - це Пушкін писав і про мене.  Коли Ви маєте на увазі абзац про те, що зараз необхідна підвищена обережність в стосунках із банками, то я його читав і завжди був на цій позиції. Позиції сапера. У вступах до своїх списків надійних банків (де ніколи Приватбанку не було) неодноразово повторював, що широке вкладання грошей в банкі не на часі. Адама Сміта глибоким спецом у банківських справах (як і у валютних) не вважаю. Його скомпрометувала історія із закликом вкладати до ганебно збанкрутілого "Михайлівського". Тиждень-два тому Адам Сміт вважав, що з Приватбанком усе ОК. Він у процитованому Вами тексті дезавуював свої прогнози (про "цілування рейок" через ревальвацію гривні до курсу 19) і, більше того, змінив їх на протилежні. Буває, що людина красиво пише про предмети, у яких не є профі. Така, здебільшого, уся бізнесова журналістика. Читати А.С. приємно, керуватись його висновками ризиковано 
Уважая Вашу принципиальную позицию видеть желаемое. И дело тут не в национализации, а в хронической неспособности государства заниматься тонким и сложным банковским бизнесом. В уставный фонд государственного "Ощадбанка" за последние 6 лет был залит 21 миллиард грн - эти миллиарды просто сгинули вчистую. "Укрэксимбанк" получил за то же время 28 млрд - а сейчас у него осталось балансового капитала всего 6 млрд. Малаца, товарищи наркоманы, так держать! Причем такие грандиозные результаты сложно списать лишь на войну - большая часть балансовых дыр образовалась раньше. На этих примерах мы видим, что украинское государство, к сожалению, не самый лучший банкир. Впрочем, это касается и российского государства, и итальянского, и вообще любых попыток прямого вхождения государства в романтичный мир финансов. В попавшем под государственное управление банке начинается застой, непотизм, повальное воровство средств через кредитование, прочие непотребства. При этом поставленные на банк бюрократы не будут бороться за возврат кредита так отчаянно, как частник - деньги-то не их! И вообще, зарплаты у нас маленькие, поэтому какие тут могут быть претензии?...
и.т.д по тексту http://forum.finance.ua/topic197920.html?p=3904186#p3904186и Приват это еще одна капля к переполненной чаше.
-
ruvex
-
-
- Подякував: 855 раз.
- Подякували: 2555 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
2
Додано: Пон 26 гру, 2016 10:19
2 ruvex Для нашого з Вами практичного застосування, на мій погляд, треба робити різницю між платоспроможністю (здатністю, насамперед, виконувати умови депозитних договорів) та вправністю ведення банківського бізнесу. Ви скажете, що ці речі тісно між собою співзалежні, і я погоджуся. Дійсно, з-посеред комбанків довше живуть ті, в кого багатші та порядніші власники, більш якісний і вправний менеджмент і... до кого більш прихильна Пані Фортуна. Обираючи між не надто вдало керованим, але, тим не менш, платоспроможним банком (такі вони - нинішні наші держбанки) і за звітністю надприбутковим, але таким, що може раптом опинитися під управлінням Фонду, несу і раджу нести гроші до першого. Ті, хто роблять так само, спокійно зустрічають Новий рік, знаючи, що першого банківського дня 2017 вони побачать на своїх рахунках хай порівняно невеликі, але докладно відомі долярові відсотки. Без нервів та мітингів під НБУ. Їм щаститиме і надалі. 
-
mike41
-
6
-
- Подякував: 847 раз.
- Подякували: 2508 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 гру, 2016 10:22
rufius написав: mike41 написав: rufius написав:Именно так, если не учитывать более дешёвый курс скупки евро
1) Дешевше, ніж зараз (1,046), євро не був років 15. 2) Відсотки по євро-депо ФГВФО віддає гривнею (як і тіло вкладу), причому із деяким припізненням.  Та й не усім під ряд.
1) Сравнивайте прошлый год с этим (я правда не знаю, по какому курсу он брал) 2) Я знаю. В А-банке нет ВА, не спешите. )
Пост на ветке Траста: Добавлено: Чт 08 дек, 2016 21:06 Козак-характерник написав: guntherhouse777 написав:ВВС, курс берется не на "день введения ВА ", а на "день начала выведения с рынка " А начало выведения- это признание неплатежеспособным. Т.о., курс смотри на 6.12.16. Кве По. Все 200- будет выплачиваться по курсу от 6.12. Курс на момент ликвидации- это для 1. 4-й и след.-х очередей . 2. Если банка сразу ликвидируется, без ВА.
Ойри по якій ціні мені віддадуть?
Добавлено: Чт 08 дек, 2016 22:49 Козак-характерник написав: set написав:28.012932
Малувато. Може вуйко соціальне ойро продасть, виручить козака.
-
pravdolub
-
-
- Подякував: 146 раз.
- Подякували: 140 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 гру, 2016 12:01
mike41
Кауфман на черзі
-
Frei
-
-
- Подякував: 506 раз.
- Подякували: 539 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 гру, 2016 12:05
flyman написав:до речі, ФОПи отримали подвійний хук: - мінімалку 3200, і навіть якщо нема доходу прийдеться платити ЄСВ - про поповнення карточок Привата можна забути. ФОПів влада хоче винищити як клас, а це мільони робочих місць.
В соседней стране как-то решили поднять налоги с аналогов ФОПов "для увеличения поступлений в бюджет". Результатом было только за первый квартал 300 000 закрытий официальных по стране. Дальше я не следил, но тенденция ясна. Так они хоть что-то в бюджет кашляли, а тут разом позакрывались, но деятельность-то мало кто прекратил на самом деле.
-
500
-
-
- Подякував: 32 раз.
- Подякували: 212 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 гру, 2016 12:09
zzzzzz написав:Исходя из этого вынес все до копейки из банка.
Правильно.
-
reef
-
-
- Подякував: 194 раз.
- Подякували: 198 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 гру, 2016 12:09
По Привату я таки ожидаю иного прикола см 17 года. Теперь базы ж там с госдоступом. Формально ВСЕ зачисления (кроме социалки и ФОПов) на КДВ есть налогооблагаемая прибыль (с оговорками). Так вот все это как обложат налогом на прибыль по действующим ставкам за 3 года (а то и более). А сколько переводов системных (которых НБУ не видел) шли в Привате через КДВ...
Вот это будет полный полярный лис! А то, что это будет - уверен на 99%, может попизже, но будет.
-
500
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 гру, 2016 12:12
При этом в моем сценарии все будет строго по налоговому кодексу. Далее блокировка счетов должников со списанием или по фантазии органов, но с учетом последних тенденций там курят и нюхают что-то очень забористое и поэтому мои идею могут быть мелковаты.
-
500
-
-
-
-
Профіль
-
-
|