Ukrainian написав:Михайловський розщедрився, гривня 25.5 і по зелені більше 12. По надійних банках чому ніхто не згадує німця Прокредит банк. В мене там чуток долару лежить, правда процент там капає менше Аваля Зате надійність гарантовано. Ну і вони зараз начебто тольки за ФОПами і юриками почали робити. В мене там ще з старих часів коли вони з усіма працювали.
А как у них с пополнением? На сайте инфы про ограничения не увидел. Судя по отчету за 4кв. капитала там с огромным запасом, банчек для смтолбов хороший для гривны.
Вопрос не в самом пополнении, а в его возможных ограничениях. Если так как в Дельте, Форуме или ФИ - для столбов не подходит. Но судя по инфе из проф. ветки пополнение по схеме БРС(сумма не ограничена но саму возможность и условия пополнения могут в любой момент порезать)
Строковий депозит з щомісячною виплатою відсотків та правом поповнення 24-25%. Строк депозиту - 3, 5, 7 та 11 місяців. Валюта вкладу - гривня, долар США. Мінімальна сума вкладу- 10000 гривень/ 1000 дол.США. Мінімальна сума поповнення вкладу- 1000 гривень/ 100 дол.США. Кожному вкладнику надається платіжна картка VISA Electron чи VISA Classic. Затверджено рішенням ПАТ "МІСЬКИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК" КУАП № 59 від 12.03.2014 р. На депозит «Святковий» не розповсюджуються програми лояльності та бонуси
Ukrainian написав:... По надійних банках чому ніхто не згадує німця Прокредит банк. В мене там чуток долару лежить, правда процент там капає менше Аваля Зате надійність гарантовано. .....
Да никакой он не немец.
Практически немец, с участием др. европейских акционеров. Надежность банка очень высокая. Они даже сейчас, когда др. банки мечтают о ресурсах, кредитуют бизнес и особенно аграриев. Не говорят о банке, поскольку, к сожалению розничная сеть не так развита как у других. Но это объясняется тем, что деятельность направленна в основном на работу с бизнесом.
osya1964 написав: Какой немец,єто как для самоуспокоения?
можете глянути акціонерів що вам легше було. IPC – Internationale Projekt Consult GmbH, a Frankfurt-based company,-17% KfW Development Bank: On behalf of the German Federal Government - 13% Stichting DOEN, or the DOEN Foundation, was set up in 1991 by the Dutch Postcode Lottery. - 13% мажоритарні акціонери прокредит груп. http://www.procredit-holding.com/en/abo ... wners.html
Так що банк хороший породистий. І надійність і нього на рівні агріколю буде.