Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Успіх написав:Та на ремонт - запускають вже давним-давно! Просто треба підписати папірець, де ти "всім все винен, якщо десь хоть щось трапиться/пошкодиться/пропаде!"
а воду они где берут? а каналья подключена или инвентарь в луже моют?
Успіх написав:Та на ремонт - запускають вже давним-давно! Просто треба підписати папірець, де ти "всім все винен, якщо десь хоть щось трапиться/пошкодиться/пропаде!"
Гарні практичні запитання. Я у Львові останній ремонт робив вже майже років 10 тому, то було так: - воду було підключено, можна було хоч набирати через тимчасові вентилі; - електрику було повністю підключено в першу чергу. Працювала бригада з трьох хлопців - з чого і почали ремонт; - туалет не працював, але бригада, яка займалася стінами та стелями, робила ремонт відразу в 3-х чи 4-х квартирах підʼїзду, то питання було вирішено - в залежності від готовності кожної з квартир.
Взагалі ті вимоги до пана Успіх з точки зору порядку робіт та збереження підʼїзду, стін підʼїзду, кабіни ліфта вбачаються законними та логічними.
В мене один раз була ситуація: за регламентом будинка треба було попереджати про завезення меблів та «особливі» роботи; я попередив голову ОСББ про завезення меблів та холодильника. За 1 годину до завезення зайшов у ліфт та щелепа відвисла: на стінах з нержавійочоі сталі зʼявилася свіжа жахлива глибока та довга подряпина. Відразу зробив фото та відразу запросив голову ОСББ - показав, що то не мої працівники зробили. Та жахлива подряпина так і залишилася, бо замінити практично неможливо.
Востаннє редагувалось akurt в Сер 25 чер, 2025 16:30, всього редагувалось 1 раз.