Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Давай ще комунікації включать, це ще може бути і півроку, і більше 😅 Скільки років пройшло вже з моменту сплати суми за обіцянку збудувати? Бо лінь шукати що писав «долярчик» років 7 -8 назад ))
Даремно Ви так, пан Успіх! Хіба можна так не любити людей: декого з форуму якщо не грець ухопить, так шляк тра́фить. Бо навіть ті, хто ніколи не був у Львові, і то писав, писав та пророкував…
P.S. Не знаю, як це буде у вас - бо від Даьудовника багато залежить, чел коли я почав робити ремонт в своїй останній львівській квартирі (новобудова), то вола і світло були включені відразу, все було оформлено на Забудовника, а вже десь через 1/2 роки було оформлення особових рахунків та підписання Договорів. Але з першого дня була і вода і електрика.
Востаннє редагувалось akurt в Нед 05 жов, 2025 14:56, всього редагувалось 1 раз.
akurt написав:Даремно Ви так, пан Успіх! Хіба можна так не любити людей: декого з форуму якщо не грець ухопить, так шляк тра́фить. Бо навіть ті, хто ніколи не був у Львові, і то писав, писав та пророкував…
Та я бачу, що вже декого параліч мізків хапає І то тільки від викладених двох речень у Вайбері
Bolt написав:Ключове слово можемо. б***, попали по гаражу біля автовокзала. Добре, що над нашим ще два рівня і тільки загальний бΛяшаний дах пошкодило.
По всім містам України безліч випадків коли кулі палають і шкодять дахи автомобілі, влітають під кутом у вікна і бʼють скло. Є побиті сонячні панелі. Принаймні треба ховати власні голови під час тривог, щоб потім не нити «свої вбили».
Ще врахуйте, пане Успіх, що пан Hotab чисто з любові написав та як реальний інвестора в нерухомість закордонну. А коли кількість ваших дітей рахував один біологічний батько такої ж кількості дітей, але забув де ті діти, скільки їм років та чи їли вони щось - то інша справа. То прикольніше, бо уявіть як його зелена жаба гризе, бо три рази проходив співбесіду на роботу у Львів і всі три рази «пролетів». Справжній хВахівець зі львівської нерухомості! Пише тут майже щоденно!
А коли кількість ваших дітей рахував один біологічний батько такої ж кількості дітей, але забув де ті діти, скільки їм років та чи їли вони щось - то інша справа.
Він коли їх кидав, сказав «батько не той хто народив, а той хто виховав», і побажав вже former дружині знайти їм гарного вихователя. А він не при чому.
Bolt написав:тільки загальний бΛяшаний дах пошкодило.
Та то вже, напевно, лише уламки попадали на той дах...
Десь відоси є в телеграмі. То видно обманка, бо був вибух причому вже коли дрон пробив металочеоепицю. Може з 2 кг в еквіваленті. Я зранку чув, що летіло ще щось крім шахедів, звук трохи інакший.