Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
24589 написав:яких просто банках? АБ Південний, ОТП?
ПУМБ, зараз Райф штурмую
шо. по тарифам ПУМБа? там якось дорого, ні? дистанційно можна, який мінімум?
Ну я прям не сильно у захваті від ПУМБа. 0,1% комісія, вибір через сайт, ціна не на всі випуски мені сподобалася - взяв те, що більш-менш нормальне по ціні та мене було потрібно. У мене картка була , то ж я все дистанційно. Купляв тричі по 400-500 штук. Більше не бачу сенсу - спробую з Райфом, але там теж якісь комісії, точно поки що не знаю (не спробував).
24589 Просто , якщо дивитися по зручності та цінам, то я Сенс та Приват ставлю у лідери. Зручно, купляєш хоч від 1 штуки, можливість продати (цим дуже рідко користуюся, але все ж таки), зарахування. Тим більш, що Приват зараз обмеження по Меморандуму мені зняв і повернув 5 млн на місяць. Але Сенс.. - це якась срань. Не хочеться знову іти в їхній Сенс клуб на обслуговування - там обіцяють ліміти 500 т в день та 5 млн на місяць, але потрібно оборот по карткам 50000 в місяць, щоб було безкоштовним обслуговування. У мене вже достатньо Преміумів від інших банків - не потягну. Ну і ICU ще є. Він менш зручний за рахунок втрати дня при виплатах і декілька годин при зарахуваннях, але і вибір є, і ціна. І я накидав під свій ліміт їм десятку і тепер використовую свій рахунок в ICU як розподільчій - частину тримаю в коротких ОВДП і при потребі при погашені перекидаю без обмежень і меморандумів на свій рахунок у будь-якому банку.