Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
вчора сенс запропонував доп карту (партнерка з епіцентром) з лімітом (до ред карти) - підскажіть чи є якісь нюанси якщо іі заДіяти? чи так само як ред карта 100грн якщо не встиг до звітного періоду і все?
asti написав:М-да... чувствую, сегодня будет жаркий денёк! 😜😜
Чекаємо бойню за Бахчисарай?
чого саме Бахчисарай? льотного періоду до 28.01 все одно не вистачить - треба брати теоретично де серед між купівлею і продажем менше (для дострокового) чи я щось не розумію
asti написав:М-да... чувствую, сегодня будет жаркий денёк! 😜😜
Чекаємо бойню за Бахчисарай?
чого саме Бахчисарай? льотного періоду до 28.01 все одно не вистачить - треба брати теоретично де серед між купівлею і продажем менше (для дострокового) чи я щось не розумію
Саме так. Ну або продавати долари Кому що більше подобається
Саме так. Ну або продавати долари Кому що більше подобається
В ICU Trade з'явився новий продукт, що перевершує очікування: фіксована дохідність на вашу гривню доступна на будь-який термін. Забудьте про пошуки коротких паперів! 💼
Просто купуйте ОВДП UA4000237424 від 1шт і продавайте необхідну кількість, коли потрібно, з гарантованим викупом нами під той самий відсоток.
Це нуль комісій і нуль податків! 🥳
Це значно вигідніше за депозити і поточні ставки коротких ОВДП Купуйте в ICU Trade зараз!