Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
....в пості вище, Я писав і про себе.... - поїду в Лазурне на 11днів з сім'єю.... планую вкластись у бюджет 500/550дол.(без урахування квитків на купе) ...і це буде цього разу для сім'ї Долярчика майже "рай")), бо минулого року вкались у 300дол. за 13днів!
п. с. ...а потім дивуються, як то Долярчик наскирдував на квартиру в новобуді!
flyman написав:а ще покращення: проїзд з середині липня подорожчає в Києві міським транспортом, Укрзалізниця вже підняла ціну на пас. квитки, булочка "Малятко" вже не 6 грн, а 6.44грн в Екомаркеті... одне покращення за другим... суцільні перемоги.. цікаво, яку інфляцію намалює Держстат і НБУ...
Що перше, що друге що трете в структурі витрат пересічного - кілька відсотків. То ж навіть всі три фактори разом суттєво не вплинуть на інфляцію
[quote="4381135:Долярчик"]- одні, - пів ляма долярів за тиждень на Мальдівах спускають.... - другі, за 500(п'ятсот) долярів сім'єю відпочивають в Затоці, чи Лазурному....
Кстати, никто так и не написал мне ничего конструктивного по поводу того, как мне отомстить моему "лендлорду" за повышение арендной ставки на 25% в обход всех договоренностей.
airmax78 написав:Кстати, никто так и не написал мне ничего конструктивного по поводу того, как мне отомстить моему "лендлорду" за повышение арендной ставки на 25% в обход всех договоренностей.
лучший способ - показать ему дулю и съехать, но у вас, я так понимаю, на такой жоский вариант духу не хватило?)
airmax78 написав:Кстати, никто так и не написал мне ничего конструктивного по поводу того, как мне отомстить моему "лендлорду" за повышение арендной ставки на 25% в обход всех договоренностей.
лучший способ - показать ему дулю и съехать, но у вас, я так понимаю, на такой жоский вариант духу не хватило?)
Я сейчас в одном шаге от такого кардинального решения "лендлордовского вопроса".