Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 281282283284285 ... 3168>
Повідомлення Додано: П'ят 02 лют, 2018 14:47

J_P написав:
  flyman написав:а в йоро?
  J_P написав:оценили действия Макса - то поняли бы, что своей покупкой он подтвердил консенсусное мнение здравомыслящего большинства: современное киевское жилье в долларах дешеветь не будет! Во всяком случае - до следующего кризиса...

якщо Макс купива, то буде дешевшати,
це як з КХ, якщо зайшов в Миху - жди ФГВФО

Зря вы недооцениваете Макса. Во времена скачка с 8 до 13-14 никто и в страшном сне не мог предположить цифр 28-30. Поэтому когда спуск на 30 стал маячить в тумане, а вторичка его еще не отработала - продажа была шагом смелым и правильным. Особенно, учитывая неудовлетворенность от обладания (низкий этаж и изъяны в планировке).
Теперь, постоянно мониторя рынок и анализируя ситуацию в стране, Макс сделал правильный вывод - дешевле не будет, надо брать!
П.С. Добавлю: "....постоянно мониторя рынок, анализируя ситуацию в стране и имея доход в гривне/долларах... И далее по тексту. Был бы доход в евро - тексты "писаний" были бы другими.

в нас тут на роки (а може десятиліття чекає стагнація), дивись Ригу, як пише Франт, це наш сценарій
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 02 лют, 2018 14:48

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

airmax78 написав:Поэтому сегодня я покидаю ветку. Не хочу больше ходить по кругу на этом форуме.

Перед тем как вы уйдете (а это весьма печально), можно ли полюбопытствовать, рассчитывались ли вы с продавцом через безнал? -если да, то как там финмониторинг, привет не передавал?
vladus17

Подякував: 184 раз.
Подякували: 179 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 02 лют, 2018 14:48

airmax78 написав:Поэтому сегодня я покидаю ветку. Не хочу больше ходить по кругу на этом форуме.

а що, в прижку вже не виходить переобуться?
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 02 лют, 2018 14:51

vladus17 написав:Сейчас же и в самом деле хороший вариантов практически днем с огнем не сыскать, хоть и цены приблизительно те же

Почекайте 3-6 місяців - будуть варіанти, ще й дешевші нинішніх.
Влітку криза КРЖН, проблеми в демографії та економіці - проявляться ще сильніше. :evil:
  flyman написав:в нас тут на роки (а може десятиліття чекає стагнація), дивись Ригу, як пише Франт, це наш сценарій

Свіжі фото з Риги:

Зображення

Зображення

Зображення
Востаннє редагувалось Frant в П'ят 02 лют, 2018 14:55, всього редагувалось 2 разів.
Frant

Заблокований
Подякував: 1771 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 02 лют, 2018 14:54

Investor_K написав:
  flyman написав:якщо Макс купива, то буде дешевшати,
це як з КХ, якщо зайшов в Миху - жди ФГВФО

Счас КХ биткойн валит...

та нє, дивись:
- КХ ушол з ойри, ойра ракєтой ввєрх, уже ПА1,25
- КХ ушол з крипти: і от тут шото не пошло не так (я думаю восток просто празнує НГ, а потом всьо пойде по методичці з будущєго)
- КХ вкладається в ЛРЖН, ціни на бетон у Львові мають піти вниз
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 02 лют, 2018 14:56

flyman написав:
  J_P написав:...постоянно мониторя рынок и анализируя ситуацию в стране, Макс сделал правильный вывод - дешевле не будет, надо брать!
П.С. Добавлю: "....постоянно мониторя рынок, анализируя ситуацию в стране и имея доход в гривне/долларах... И далее по тексту. Был бы доход в евро - тексты "писаний" были бы другими.

в нас тут на роки (а може десятиліття чекає стагнація), дивись Ригу, як пише Франт, це наш сценарій

Спасибо за ссылку на мнение всемирно признанного эксперта по недвижимости ))))
(хотя данный эксперт постоянно пишет о непрекращающимся падеже).
По поводу стагнации: я готов согласится, что цены будут стагнировать. Т.е. стоять как вкопанные. В евро. На современное жилье. Как в Риге. Поддерживаю.
Востаннє редагувалось J_P в П'ят 02 лют, 2018 14:59, всього редагувалось 1 раз.
J_P

Подякував: 2 раз.
Подякували: 129 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 02 лют, 2018 14:56

NewInvestor написав:
  trololo написав:
  ujkjdobyf написав:На КРЖН ближайшие 4 месяца всё понятно. А вот в конце мая будут вопросы. То что шлак ещё рухнет даже не сомневаюсь. И пригород рухнет.

опять уня.. пригород 370 долларов за метр. куда рухнет, епт? аналитег с недержанием

пригород уже ниже 300 долл!!!
готовая с документами квартира 117м = 35 000, монолит, высокий этаж и торгуются! и без комисии морды!
https://www.olx.ua/obyavlenie/srochnaya ... 6;promoted

Уня, Вишенве, це лютиий ППЦ, даже учотка Понаех оттуда понауехал (і не продав)
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 02 лют, 2018 15:00

Погані новини для рожевоокулярників

Спеціалісти з НБУ показують величезну дулю дорожайникам з гілки про нерухомість)))

"Національний банк України (НБУ) передбачає ризик посилення найближчими роками міграційних процесів, зокрема трудової міграції з України."
Джерело: https://ua.censor.net.ua/n3048140
Frant

Заблокований
Подякував: 1771 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 02 лют, 2018 15:02

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Frant написав:Почекайте 3-6 місяців - будуть варіанти, ще й дешевші нинішніх.
Влітку криза КРЖН, проблеми в демографії та економіці - проявляться ще сильніше.

Мені чекати не потрібно. Я придбав свою прєлєсть ще в 2016 році, з дисконтом в майже 40% від ціни голих стін 2013року, та отримав ремонт + техніку в подарунок. То ж з того часу лише куштую попкорн та спострігаю за тим що відбувається. А відбувається наступне: ціни на хороші обєкти топчуться на місці та в деякіх випадках навіть пішли в гору, а хороших обєктів все менше та менше!
Востаннє редагувалось vladus17 в П'ят 02 лют, 2018 15:07, всього редагувалось 1 раз.
vladus17

Подякував: 184 раз.
Подякували: 179 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 02 лют, 2018 15:02

Бачили очі, що купували
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з представниками громади, які протестували біля КМДА через роботу приватного заводу «Фанплит», який забруднює навколишнє середовище. Кличко відзначив, що звертався в прокуратуру щодо роботи цього підприємства. Наразі мер дав доручення, щоб завод зупинив свою роботу, поки проблема зі шкідливими викидами не буде вирішена. І контролювати це питання мають правоохоронні органи.

«Колись «Фанплит» був на околиці міста. Але місто росте і так сталося, що на сьогодні це виробництво розташоване поруч з житловими будинками. Це підприємство працює з радянських часів, і за технологією та викидами, які воно здійснює, не відповідає сучасним нормам. Я знаю цю проблему, я зустрічався з керівником «Фанплиту» і озвучував йому це. Ми розуміємо, що це вже приватне підприємство. У нас триває дискусія щодо переносу заводу за межі Києва. Приблизно півроку тому ми ухвалили рішення про призупинення викидів. Я спілкувався з міністром екології. Міністерство так само звернулося до прокуратури, до судів, щоб припинити викиди і будь-яку діяльність чи до виносу підприємства за межі Києва, чи до приведення до стандартів викидів, - щоби вони не шкодили здоров’ю людей, які живуть поруч, і навколишньому середовищу», - підкреслив Віталій Кличко.

Представники громадськості зауважили, що, незважаючи на приписи і доручення, підприємство продовжує працювати.

«Як тільки ви бачите, що підприємство починає працювати - терміново телефонуйте і поліція буде ці дії припиняти. І це буде, по-перше, коштувати великих штрафів підприємству і, по-друге, це - кримінальна відповідальність тих людей, які порушують закон. Я відповідально заявляю, що ці ігри закінчаться для цього підприємства дуже погано, якщо вони будуть нехтувати законом. Ми будемо діяти жорстко, якщо вони ігнорують інтереси громади і порушують закон!» – наголосив Віталій Кличко.

Також мер Києва дав доручення створити міжвідомчу робочу групу, до якої увійдуть представники столичної влади, громадськості, заводу «Фанплит», Держпродспоживслужби та правоохоронних органів, для вирішення цього питання.

Так весело: раньше завод ничего не загрязнял, прокуроры спокойны, разрешение на строительство КАН получил...
Если закроют: минус рабочие места, отчисления в ПФ, аренда земли, НДС и прибыль в бюджет.
мер дав доручення, щоб завод зупинив свою роботу

Выборы уже начались?
Serg-ik
1

Подякував: 241 раз.
Подякували: 1574 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 281282283284285 ... 3168>
Форум:
+ Додати
    тему