Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
BIGor написав:Таке враження що котопес живе в паралельній реальності. В нього нема де припаркувати авто, а тим часом волонтери ледь нашкрібують на атомобіль-евак. Населення в нього 50 млн, а тим часом ТЦК ловлять поодиноких невдах що лишились.
Але коли дивитись на міста України, особливо Київ і обласні центри, то враження саме таке. На дорогах повно свіжих машин , парковки ТРЦ забиті, в супермаркетах черги. Біля мого будинку кожна друга автівка коштує 30-40+ , і це ж «сраний» Кампус, де метр з ремонтом менше 2 куів, а не гола по 2.5, як центр . Часто авто преміум сегменту, а наклейки «інвалід». За кермом молодий спортивний пацан
Ну якщо це правда - то перемога України не за горами. Добре що суспільство зараз таке зажиточне. Що я бачив до війни по свому обл. центру - середнє авто у дворі - зазвичай механіка 15-20 років, пару авто були дійсно дорогі - але одне точно биток бо з US. У 80% підїзду авто взагалі не було.
kingkongovets У Києві вже майже нема промислового виробництва яке важко перенести Я останні 5 років взагалі працював зі своєї квартири, тому й не приймаю участі в транспортних зарубах на гілці. Тому релокейтнути значну кількість киян та понаїхів західніше - не така вже й фантастична задача, нажаль Перші поїдуть понаїхи коли усвідомлять що бомбардування Києва то системне, а не тимчасове явище. Так рік була мастериця в барбершопі з Харкова, після чергової атаки залишила Київ
fox767676 написав:kingkongovets У Києві вже майже нема промислового виробництва яке важко перенести Я останні 5 років взагалі працював зі своєї квартири, тому й не приймаю участі в транспортних зарубах на гілці. Тому релокейтнути значну кількість киян та понаїхів західніше - не така вже й фантастична задача, нажаль
ми давно живемо в постіндустріальному суспільстві і маси людей для роботи на промислових підприємствах і сільському господарстві давно не потрібні завдяки автоматизаціі і роботизаціі
найбільша щільність робочих місць в Києві сконцентрована в районі Нової забудови, вздовж вулиць В Васільківська, Антоновича, Саксаганського та Жилянської - там давно немає ніякої промисловості і тим не менш
і щось про масовий переїзд підприємств на захід я не чув
а от про масове переселення в Київ чую постійно, про що в тому числі свідчить нереальний попит на орендне житло, та й продаються квартири на вторинці досить бадьоро, тому й ціни постійно ростуть
Україна не входить в перелік постіндустріальний країн(там зовсім маленький перелік країн). Україна не входить в перелік індустріальних країн. Україна є аграрно - сировинною країною на зовнішньому фінансуванні.
Спробую продати однуху біля метро, самому цікаво що воно буде
можу поспорити що вона улетить саме під оренду
З реальною окупністю інвестиції десь 250 оренд (якщо рахувати амортизацію та експозицію) і десь 150 оренд при страусячий мотоді розрахунку. Майбутні лорди ще й ціни будуть перебивати один в одного.
Востаннє редагувалось UA в Нед 27 лип, 2025 11:01, всього редагувалось 1 раз.
Україна не входить в перелік постіндустріальний країн(там зовсім маленький перелік країн). Україна не входить в перелік індустріальних країн. Україна є аграрно - сировинною країною на зовнішньому фінансуванні.
це загальносвітовий тренд) ще раз перечитайте мій допис про місце концентраціі робочих місць в Києві
«Скептики кажуть, що інвестувати в нерухомість під час війни — це божевілля. Песимісти твердять, що ринку оренди кінець. А реалісти тим часом рахують прибутки від здачі квартир у Києві та дивуються стабільності свого доходу навіть у найскладніші часи
При правильному підході — вдало обрана локація, адаптований ремонт, ефективне управління — оренда квартири в Києві принесе 13–20% річних, а в окремих випадках — до 25%. ”