Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 12443124441244512446>
Повідомлення Додано: П'ят 08 сер, 2025 09:52

В мене зараз майже половина суми від проданої квартири лежить в ОВДП для перекриття орендних витрат і оренди банківської комірки. Поки курс не стрибає вверх, то добре, а якщо полізе таки вверх, то вже не дуже. Але краще так, ніж ризикувати всім. Купувати будинок хотіли відразу після продажу, але поки на паузі до невизначеного строку. Кращого варіанту поки не придумав. В думках зробити ще 2-х дітей і їхати звідси взагалі, як варіант.
Striker
Форумчанин року

Подякував: 3676 раз.
Подякували: 5915 раз.

Профіль

38
20
38
Повідомлення Додано: П'ят 08 сер, 2025 09:58

Striker написав:В мене зараз майже половина суми від проданої квартири лежить в ОВДП для перекриття орендних витрат і оренди банківської комірки. Поки курс не стрибає вверх, то добре, а якщо полізе таки вверх, то вже не дуже. Але краще так, ніж ризикувати всім. Купувати будинок хотіли відразу після продажу, але поки на паузі до невизначеного строку. Кращого варіанту поки не придумав. В думках зробити ще 2-х дітей і їхати звідси взагалі, як варіант.

на Філіпіни до Ночкіна?
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 08 сер, 2025 10:08, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 08 сер, 2025 10:14

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Хомякоид написав:
  Faceless написав:Знову якась жопа чоколовки в сумнівному стані.
Юра розглядав соломʼянку в пішій доступності до м Вокзальна. І скільки можна сюди тулити ваші 150к? У вас в Німеччині вся нерухомість подорожчала на 50% за цей час?

До чого тут Німеччина.
Ми розглядаєио Київ і реальний кейс Юри з його квартирою з залою.
Поки що аналоги показують що Юра виявився оленем.
В квартири з залою також не було свіжого ремонта. Це я точно памятаю.
Німеччина до того, що ви чогось приплітаєте інфляцію долара, наче нерухомість всюду дорожчає як мінімум відповідно знеціненню долара. Якщо ні то до чого тут це?
Всі ваші приклади по локації не відповідають аналогам того, що брав Юра. А на початку ви взагалі якісь хрущі тулили.
Якщо рахувати номінально, то падіння не більше, ніж на чверть відповідає поточній ціні юриної прелєсті не нижче 75-80куо. І то в основному через те, що старий фонд і що Солома більше за інші райони страждає від обстрілів. Падіння вдвічі ви тут можете намалювати виключно з абстрактних 150к, а втричі, яке ви тут закидали - взагалі ніяк.
І взагалі ваше злорадство з Німеччини виглядає вкрай огидно
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: П'ят 08 сер, 2025 10:44

kingkongovets написав:єдина помилка юри була в тому, що він при виборі втупився в Солому, в усьому іншому він молодець, вчинив як справжній чоловік - обрав собі мету, зціпив зуби і досяг її, випригнув з витрат на оренду і забезпечив сімʼю власним житлом

а перщ ніж закидати йому якісь звинувачення варто просто подивитись в дзеркало і дати самому собі відповідь хто ти сам

Чому зациклились на юрі, коли Сержик купив правильну трьоху прямо перед нападом.
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 08 сер, 2025 10:49

flyman написав:Чому зациклились на юрі, коли Сержик купив правильну трьоху прямо перед нападом.

пристосуванець юра їм духовно ближчий за принципового сержика
хоча сержик придбав на 40 років новішу. в півтора рази більшу квартриру на свої зароблені , а не на московські гроші
fox767676

Подякував: 396 раз.
Подякували: 181 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 сер, 2025 11:01

Striker написав: Купувати будинок хотіли відразу після продажу, але поки на паузі до невизначеного строку. Кращого варіанту поки не придумав. В думках зробити ще 2-х дітей і їхати звідси взагалі, як варіант.

Дитину народити - це не кота завести. Щоб виїхати з трьома дітьми за кордон, двоє з яких ще не народилися, потрібно мінімум 3 роки часу, не кажучи про низку додаткових сприятливих умов й факторів (передусім здоров'я вашої дружини, стабільність ваших доходів і т.д). Якщо вам зараз не більше 35 років, то все ок, на мій погляд. В іншому разі ви сильно ризикуєте щодо можливостей нормально (а не абияк) забезпечити сім'ю за кордоном.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 сер, 2025 11:34

fler написав:
  Striker написав: Купувати будинок хотіли відразу після продажу, але поки на паузі до невизначеного строку. Кращого варіанту поки не придумав. В думках зробити ще 2-х дітей і їхати звідси взагалі, як варіант.

Дитину народити - це не кота завести. Щоб виїхати з трьома дітьми за кордон, двоє з яких ще не народилися, потрібно мінімум 3 роки часу, не кажучи про низку додаткових сприятливих умов й факторів (передусім здоров'я вашої дружини, стабільність ваших доходів і т.д). Якщо вам зараз не більше 35 років, то все ок, на мій погляд. В іншому разі ви сильно ризикуєте щодо можливостей нормально (а не абияк) забезпечити сім'ю за кордоном.

Можна всиновити
Investor_K

Подякував: 0 раз.
Подякували: 918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 сер, 2025 12:03

fler написав:Дитину народити - це не кота завести. Щоб виїхати з трьома дітьми за кордон, двоє з яких ще не народилися, потрібно мінімум 3 роки часу, не кажучи про низку додаткових сприятливих умов й факторів (передусім здоров'я вашої дружини, стабільність ваших доходів і т.д). Якщо вам зараз не більше 35 років, то все ок, на мій погляд. В іншому разі ви сильно ризикуєте щодо можливостей нормально (а не абияк) забезпечити сім'ю за кордоном.

Дякую за вашу думку з жіночої точки зору, ми з дружиною вже обговорювали все не один раз, вона наче й сама не проти. А на рахунок здоров'я, то це вже як пощастить. Дружині 28, я вже старий пердун 34 роки. Якщо перестануть падати бімби на голову, то і не треба нікуди їхати, питання тільки чи надовго, якщо таки перестануть.
  Investor_K написав:Можна всиновити

Хотаба? :lol: А в нього квартира є, яку можна продати? Раз ми вже в темі нерухомості. :)
Striker
Форумчанин року

Подякував: 3676 раз.
Подякували: 5915 раз.

Профіль

38
20
38
Повідомлення Додано: П'ят 08 сер, 2025 12:17

flyman написав:
  kingkongovets написав:єдина помилка юри була в тому, що він при виборі втупився в Солому, в усьому іншому він молодець, вчинив як справжній чоловік - обрав собі мету, зціпив зуби і досяг її, випригнув з витрат на оренду і забезпечив сімʼю власним житлом

а перщ ніж закидати йому якісь звинувачення варто просто подивитись в дзеркало і дати самому собі відповідь хто ти сам

Чому зациклились на юрі, коли Сержик купив правильну трьоху прямо перед нападом.

Саме Сержик зробив правильно як мужик.
Не стрибав в кредити в 2012 році, а спокійно скирдував і знімав житло.
Наскирдував і купив краще між Юра. Як на мене в будинку на порядок кращому.
Ну і Серж купив 100 метрів в 20 річному булинку, Юра 70 метрів в 40 річному.
Прайс практично однаковий.
Хомякоид

Подякував: 3103 раз.
Подякували: 442 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 08 сер, 2025 15:43

Хомякоид написав:Саме Сержик зробив правильно як мужик.
Не стрибав в кредити в 2012 році, а спокійно скирдував і знімав житло.
Наскирдував і купив краще між Юра. Як на мене в будинку на порядок кращому.
Ну і Серж купив 100 метрів в 20 річному булинку, Юра 70 метрів в 40 річному.

Обидва зробили так, як було краще конкретно їм. Тут нема об'єктивного критерію, бо вибір що купити, скільки жити в оренді - абсолютно суб'єктивний. Незрозуміло чого ви лізете з оцінками вибору людей, які вони зробили для себе?
Між покупкою Юри і Сержика лежить 9 років оренди і відповідно 30-40 тисяч баксів, викинутих на оренду. Плюс необхідність скирдувати - це ще мінус до можливостей споживання. Чогось ви вирішили, що краще знаєте за людей, як їм провести 9 років свого життя?
Ви аж всцикаєтесь від злорадства над Юрою, хоча навіть напевне не знаєте його долю. Я не слідкував за його митарствами, і хз куди він поїхав чи не поїхав - наразі це бездоказові заяви.
Доречі при курсі в 2012 грубо 8, в 2021 році - 27, Юрина іпотека в дол екв схудла більш, ніж втричі.
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
  #<1 ... 12443124441244512446>
Форум:
+ Додати
    тему