|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 08 сер, 2025 15:54
Faceless написав: Хомякоид написав:Саме Сержик зробив правильно як мужик. Не стрибав в кредити в 2012 році, а спокійно скирдував і знімав житло. Наскирдував і купив краще між Юра. Як на мене в будинку на порядок кращому. Ну і Серж купив 100 метрів в 20 річному булинку, Юра 70 метрів в 40 річному.
Обидва зробили так, як було краще конкретно їм. Тут нема об'єктивного критерію, бо вибір що купити, скільки жити в оренді - абсолютно суб'єктивний. Незрозуміло чого ви лізете з оцінками вибору людей, які вони зробили для себе? Між покупкою Юри і Сержика лежить 9 років оренди і відповідно 30-40 тисяч баксів, викинутих на оренду. Плюс необхідність скирдувати - це ще мінус до можливостей споживання. Чогось ви вирішили, що краще знаєте за людей, як їм провести 9 років свого життя? Ви аж всцикаєтесь від злорадства над Юрою, хоча навіть напевне не знаєте його долю. Я не слідкував за його митарствами, і хз куди він поїхав чи не поїхав - наразі це бездоказові заяви. Доречі при курсі в 2012 грубо 8, в 2021 році - 27, Юрина іпотека в дол екв схудла більш, ніж втричі.
Дуже правильно написано.
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 сер, 2025 15:59
kingkongovets написав:Hotab написав:Це по типу: Коли мені кажуть «а згадай як 20 років тому..» я згадую 80-ті. А треба 2005-й 
отож) юра купив якраз перед майданом і не просто на Соломі, а саме на Протасовому, звідки пішки можна дістатись не тільки до Вокзальної, а і до Олімпійської теж це мабуть найкраща локація на Соломі, вже не кажучі про різні чоколовки з відрадними до того ж бпски газифіковані
Как всегда, бредятину несут, типа смотрите, стоит жк файна таун и хрущ черездорогу, значит цена должна быть одинаковой за оба - по 50 куе.
-
Бетон
-
-
- Подякував: 191 раз.
- Подякували: 406 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 08 сер, 2025 16:01
Що значить " бездоказові заяви" ? Він на сторінках цієї гілки у 2015 після всіх котлів писав що їздив до москви заробляти, бо треба було годувати сім'ю не впорався з кредитним навантаженням, хоча б-г йому трощки допоміг з умовами іпотеки(а може юра і трохи прибрехав про %) напевно оформлював посвідку на проживання в ерефії, сплачуввав податки туди тобто він не впорався зі збереженням власної гідності, у справжньому, а не пропагандистському сенсі. таке духовне падіння значно страшніше ніж 30-40 тис на оренді ви намагаєтесь це применшити кажучи "мужик, сім'я, те се" а я не дозволю девальвувати гідність інших за рахунок замовчування моральних злочинів на кшталт юриного. так не вийде рибку з`їсти тпк що нема саксес сторі, навпаки хоча могла бути, якщо б не війна, чи юра б дійсно стиснув зуби і пішов би по менш протореній доріжці
-
fox767676
-
-
- Подякував: 396 раз.
- Подякували: 181 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 сер, 2025 16:50
Faceless написав: Хомякоид написав:Саме Сержик зробив правильно як мужик. Не стрибав в кредити в 2012 році, а спокійно скирдував і знімав житло. Наскирдував і купив краще між Юра. Як на мене в будинку на порядок кращому. Ну і Серж купив 100 метрів в 20 річному булинку, Юра 70 метрів в 40 річному.
Обидва зробили так, як було краще конкретно їм. Тут нема об'єктивного критерію, бо вибір що купити, скільки жити в оренді - абсолютно суб'єктивний. Незрозуміло чого ви лізете з оцінками вибору людей, які вони зробили для себе? Між покупкою Юри і Сержика лежить 9 років оренди і відповідно 30-40 тисяч баксів, викинутих на оренду. Плюс необхідність скирдувати - це ще мінус до можливостей споживання. Чогось ви вирішили, що краще знаєте за людей, як їм провести 9 років свого життя? Ви аж всцикаєтесь від злорадства над Юрою, хоча навіть напевне не знаєте його долю. Я не слідкував за його митарствами, і хз куди він поїхав чи не поїхав - наразі це бездоказові заяви. Доречі при курсі в 2012 грубо 8, в 2021 році - 27, Юрина іпотека в дол екв схудла більш, ніж втричі.
А відсотків скільки Юра заплатив ? 15% річних плюс страхування життя і нерухомості за 9 років так непогано набігло.
-
Хомякоид
-
-
- Подякував: 3103 раз.
- Подякували: 442 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 08 сер, 2025 17:51
Хомякоид написав: Faceless написав: Хомякоид написав:Саме Сержик зробив правильно як мужик. Не стрибав в кредити в 2012 році, а спокійно скирдував і знімав житло. Наскирдував і купив краще між Юра. Як на мене в будинку на порядок кращому. Ну і Серж купив 100 метрів в 20 річному булинку, Юра 70 метрів в 40 річному.
А відсотків скільки Юра заплатив ? 15% річних плюс страхування життя і нерухомості за 9 років так непогано набігло.
Невідомі точні умови, скільки саме взято в кредит і скільки саме він погашав, тому тут тільки здогадки. Страхування нерухомості насправді сльози. Страхування життя часто йде і пакеті і додатково не оплачується. Дуже сумніваюсь, що відсотки склали 30-40 тис доларів за цей час. І не забуваємо що борг фіксується в гривні і знеціненюється, а оренда постійно росте
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: П'ят 08 сер, 2025 18:46
Почему рылы новобудныки перестали вести словесную борьбу с киевскими "хрущовками_, "сталинками" и "брежневками? В отличие от советских мостов через Днепр, эти строения сами не упадут.
-
Frant
-
-
- Подякував: 1769 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
|