|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 22 сер, 2025 20:32
kingkongovets написав:завтра відкривають рух всіма 4-ма смугами та велодоріжками на Подільському мостовому переході до Русанівських садів та проїзд по обох частинах новозбудованого тунелю
Як це вплине на вартість квартир на Троєщині?
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 сер, 2025 20:48
Faceless написав:Бетон написав:Faceless, за все платять стільки, скільки воно коштує. конвертаційні центри зробила влада і відмив від податків теж. баланс у сферах життя буде через саботаж, ухилення. і це не тому, що люди погані. люди скрізь практично однакові. дурних платити в карман чиновнику не має. ви це розумієте, я точно знаю
Так які тоді претензії до "того що ви за податки бачите". Платять стільки скільки коштує, роблять стільки, скільки сплачено.
Вы, к сожалению, далеки от гос закупок. Всей стране известна формула 30/70, где 70% заносится налом, а на 30 выполняются заказы. Каждый день по всем возможным каналам вскрываются коррупционные схемы, где воруются налоги, но вы этого не замечаете. У вас плохой я. Я должен исправить всю систему и исправно отдавать все деньги в бюджет. Сделать всё честно, как хотя бы в Польше вам в голову не приходит. И я отдам всё до копейки
-
Бетон
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 413 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 22 сер, 2025 20:53
trololo написав:Бетон написав: kingkongovets написав:нехай поживе трошки в поляндіі, відчує на собі ставлення пшеків до українців - заспіває зовсім інших пісень і українська влада буде йому здаватись рідною мамою) історія стара як світ ты знаешь, я уже был и в прокуратуре, даже двух и у следаков. я тебе говорю - это другой уровень. в аэропорту в 22ом познакомился с учителем средней школы и его женой. более милых людей не встречал нигде. поляки очень хорошие люди. а неадекватов и ксенофобов хватает и у нас
я в бізнесі з тих часів коли ти ще під стіл пішки ходив і в поляндіі вперше побував приблизно тоді ж, тому розповідай всю цю х... комусь іншому
в інсті трендовий мем - українець якщо зустрічає поляка не в польші, кажє йому спердалай в польска і радіє, як дитина. мабуть бо часто чує в польщі спердалай до україни
Ко мне нормальное отношение во всех странах. У вас все вокруг плохие. Украинцы самая великая нация в мире. Самая счастливая, самая богатая и честная
-
Бетон
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 22 сер, 2025 20:57
-
Успіх
-
-
- Подякував: 279 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: П'ят 22 сер, 2025 21:00
Сижу на днях со знакомым. Работает в НАЗК и хвастается, что они проверяют депутатшу, мол, дело в суд передают. Хвастается, что у них есть допуск к проверке всего на свете. Я спрашиваю, какой результат твоей работы?? Конкретно отвечай. Вот результат моей - смотри, вот моя капитализация и т.д. Сколько обвинений вынесено благодаря вам?? Знаете что он ответил? Ноль. Ноль. Бюджет НАЗК почти 2 миллиарда. И ему выплатили помощь 80 тысяч. Это я в принципе ему их передал *условно. От этого цинизма - вкус крови во рту
-
Бетон
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 22 сер, 2025 21:19
Бетон написав: Faceless написав:Бетон написав:Faceless, за все платять стільки, скільки воно коштує. конвертаційні центри зробила влада і відмив від податків теж. баланс у сферах життя буде через саботаж, ухилення. і це не тому, що люди погані. люди скрізь практично однакові. дурних платити в карман чиновнику не має. ви це розумієте, я точно знаю
Так які тоді претензії до "того що ви за податки бачите". Платять стільки скільки коштує, роблять стільки, скільки сплачено.
Вы, к сожалению, далеки от гос закупок. Всей стране известна формула 30/70, где 70% заносится налом, а на 30 выполняются заказы. Каждый день по всем возможным каналам вскрываются коррупционные схемы, где воруются налоги, но вы этого не замечаете. У вас плохой я. Я должен исправить всю систему и исправно отдавать все деньги в бюджет. Сделать всё честно, как хотя бы в Польше вам в голову не приходит. И я отдам всё до копейки
А ви наскільки близькі? Ваш ремонтний бізнес, мабуть, на держзамовленні?
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8235 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: П'ят 22 сер, 2025 21:21
Бетон написав:Сижу на днях со знакомым. Работает в НАЗК и хвастается, что они проверяют депутатшу, мол, дело в суд передают. Хвастается, что у них есть допуск к проверке всего на свете. Я спрашиваю, какой результат твоей работы?? Конкретно отвечай. Вот результат моей - смотри, вот моя капитализация и т.д. Сколько обвинений вынесено благодаря вам?? Знаете что он ответил? Ноль. Ноль. Бюджет НАЗК почти 2 миллиарда. И ему выплатили помощь 80 тысяч. Это я в принципе ему их передал *условно. От этого цинизма - вкус крови во рту
НАЗК не замінює судову систему. Але це не робить його непотрібним. І чого ви так збудилися на ті 80к, для вас то кишенькові витрати
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8235 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 23 сер, 2025 01:11
Investor_K написав: kingkongovets написав:завтра відкривають рух всіма 4-ма смугами та велодоріжками на Подільському мостовому переході до Русанівських садів та проїзд по обох частинах новозбудованого тунелю
их начнут вообще!!! покупать жители правого берега(города) И снимать соответственно
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 сер, 2025 02:04
барабашов написав: Investor_K написав: kingkongovets написав:завтра відкривають рух всіма 4-ма смугами та велодоріжками на Подільському мостовому переході до Русанівських садів та проїзд по обох частинах новозбудованого тунелю
их начнут вообще!!! покупать жители правого берега(города) И снимать соответственно
Це добре
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 сер, 2025 08:43
Faceless написав:Бетон написав:Сижу на днях со знакомым. Работает в НАЗК и хвастается, что они проверяют депутатшу, мол, дело в суд передают. Хвастается, что у них есть допуск к проверке всего на свете. Я спрашиваю, какой результат твоей работы?? Конкретно отвечай. Вот результат моей - смотри, вот моя капитализация и т.д. Сколько обвинений вынесено благодаря вам?? Знаете что он ответил? Ноль. Ноль. Бюджет НАЗК почти 2 миллиарда. И ему выплатили помощь 80 тысяч. Это я в принципе ему их передал *условно. От этого цинизма - вкус крови во рту
НАЗК не замінює судову систему. Але це не робить його непотрібним. І чого ви так збудилися на ті 80к, для вас то кишенькові витрати
Знаете как попадают в набу и назк? По блату через знакомых. Недавно в набу взяли малолетку девчонку, 22 года на должность, на конкурсе которой следак с 11 леиним опытом не прошёл. Именно поэтому они тупее тех, кого проверяют. Именно поэтому они не способны ничего доказать в судах. Зачем вы их защищаете?? Если даже в ВР недавно был доклад о их полной бесполезности. В пятницу их отпустили домой в 2 часа дня. А я впахивал до 9 вечера и еле тащу ноги домой. Днями они сидят пьют кофе, выбирают духи в мейкап.
Востаннє редагувалось Бетон в Суб 23 сер, 2025 08:50, всього редагувалось 1 раз.
-
Бетон
-
-
-
-
Профіль
-
-
2