|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 26 жов, 2025 17:20
pesikot написав: kingkongovets написав:я нікого не заспокоюю, я просто знаю життя і вмію в логіку зи: і якщо вже мова про те пішла - тільки в пʼятницю отримав свого нового G580 one editon, ще досі відмічаю)
Вітаю ! )
дякую!)
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2742 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 26 жов, 2025 17:34
pesikot написав: kingkongovets написав:я нікого не заспокоюю, я просто знаю життя і вмію в логіку зи: і якщо вже мова про те пішла - тільки в пʼятницю отримав свого нового G580 one editon, ще досі відмічаю)
Вітаю ! )
Мені здається машина не дуже. Бо «не сильно щось її беруть» 😅
-
Hotab
-
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 2524 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
4
4
Додано: Нед 26 жов, 2025 19:00
kingkongovets написав:Бетон написав:Что это за жлобство?? Ездить на машине дороже квартиры? В самом дешевом жк киева, ставить корыто на открытом небе и плакать.
это не жлобство, вот это как раз и есть грамотная постанова вызвавшая мегахайп, у нее там потом еще несколько роликов следом про это же вышли пожертвовала комплектом резины, зато ролик в топах)
я помилився - походу все ж таки не постанова там сьогодні ще 10 машинам теж колеса порізали ще й поцарапали сильно цікаво, хто це і за що?
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 26 жов, 2025 19:17
kingkongovets написав:kingkongovets написав:Бетон написав:Что это за жлобство?? Ездить на машине дороже квартиры? В самом дешевом жк киева, ставить корыто на открытом небе и плакать.
это не жлобство, вот это как раз и есть грамотная постанова вызвавшая мегахайп, у нее там потом еще несколько роликов следом про это же вышли пожертвовала комплектом резины, зато ролик в топах)
я помилився - походу все ж таки не постанова там сьогодні ще 10 машинам теж колеса порізали ще й поцарапали сильно цікаво, хто це і за що?
Скрытая реклама паркомест в соседнем ЖК. 😺
-
Bolt
-
-
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 282 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 26 жов, 2025 19:23
Бетон написав:Что это за жлобство?? Ездить на машине дороже квартиры? В самом дешевом жк киева, ставить корыто на открытом небе и плакать.
Варшавский самый дешевый ЖК? Она тупая,купила бы значок за 15 грывень,всунула под стекло, если смотрят- ну можно там прихрамывать отходя от Порша-и все. А где ты контент снимаешь с лямом просмотров? В Тик-токе,что ли? 
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 40 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 26 жов, 2025 19:33
Господар Вельзевула написав: Бетон написав:Что это за жлобство?? Ездить на машине дороже квартиры? В самом дешевом жк киева, ставить корыто на открытом небе и плакать.
Варшавский самый дешевый ЖК? Она тупая,купила бы значок за 15 грывень,всунула под стекло, если смотрят- ну можно там прихрамывать отходя от Порша-и все. А где ты контент снимаешь с лямом просмотров? В Тик-токе,что ли? 
Я строил небольшие бомбоубежища до прошлого года. Людям заходило. Так и валяется и опалубка и оборудование по объектам. Все пропало
-
Бетон
-
-
- Подякував: 201 раз.
- Подякували: 451 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 26 жов, 2025 19:38
Bolt написав:Скрытая реклама паркомест в соседнем ЖК. 😺
Там своїх кілька паркінгів. Напевне не знаю, але цілком можливо, що паркувалася на місця для людей з інвалідністю і хамила на зауваження - поліція такі заяви ігнорує, типу ваша придомова - самі розбирайтеся, тому якщо так і було, зрозуміти вандалів можна.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1499 раз.
- Подякували: 8262 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 26 жов, 2025 19:38
Бетон написав: Господар Вельзевула написав:Что это за жлобство?? Ездить на машине дороже квартиры? В самом дешевом жк киева, ставить корыто на открытом небе и плакать.
Я строил небольшие бомбоубежища до прошлого года. Людям заходило. Так и валяется и опалубка и оборудование по объектам. Все пропало[/quote]про ремонти набагато цікавіше було
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 26 жов, 2025 19:40
Господар Вельзевула написав:Варшавский самый дешевый ЖК?
Якщо обмежити вибірку свіжими новобудами, правим берегом, не передмістя, і не нахалбуди - то, мабуть, дійсно, найдешевше серед новозбудованого
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1499 раз.
- Подякували: 8262 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 26 жов, 2025 19:45
Hotab написав: pesikot написав: kingkongovets написав:я нікого не заспокоюю, я просто знаю життя і вмію в логіку зи: і якщо вже мова про те пішла - тільки в пʼятницю отримав свого нового G580 one editon, ще досі відмічаю)
Вітаю ! )
Мені здається машина не дуже. Бо «не сильно щось її беруть» 😅
Вітаю. Це не машина, це мрія. Мрія не просто купити, а досягти такого рівня, щоб володіти, відповідаючи статусом
-
Бетон
-
-
- Подякував: 201 раз.
- Подякували: 451 раз.
-
-
Профіль
-
-
2