Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Пишите, что здесь все отлично. Экономика и демография в рост. Мигранты едут пачками. ЗП самая большая в Европе. Медицина и высш. образование отличные. Крым скоро отобьем. Новострои 25-эт, которые стоят сотнями с 1991 доныне, все достроим
Такое здесь приветствуется.
Странно, но я непомню что бы Вас тут банили или незамечал?
п.с. кстати , в Днепре нету вообще недостроев 1991 ,(кроме гостиницы Парус,1975+ но то не частное, её ещё начали строить дедушки папередников) знаю только два наверное 2005+ на ул.Литейной , всё шо начали до повномасштабної майже усе добудували або заканчивают без нервов
Востаннє редагувалось Vadim_ в Сер 05 лис, 2025 11:07, всього редагувалось 2 разів.
Faceless написав:Так це те, чого ви давно чекали- падіння нереальних цін на нерухомість, хіба ні?
Та якось фіолетово стосовно цін. Але державний виконавець отримуватиме право самостійно визначати спосіб стягнення боргу та оцінювати майно.
То тепер і оцінщиків не треба буде? Один корупціонер в виконавчий службі зможе оцінити квартиру в Києві в тищу баксів і продати собі з молотка за 500? Круто вигадали!
От ще про той закон.
Там ще й автоматичне відчудження.
Ви про офіційні джерела взагалі чули? Ви для перевірки інфи з фейсбуку шукаєте інші інфопомийки заміть почитати сам законопроєкт?
На сайті Ради не знайшов тексту. Це юристи розбирались, вони напевно, краще знають. І Тимошенко вчора те ж саме розповідала.
hxbbgaf написав:[quote="5905064:Faceless"]Так це те, чого ви давно чекали- падіння нереальних цін на нерухомість, хіба ні?
Та якось фіолетово стосовно цін. Але державний виконавець отримуватиме право самостійно визначати спосіб стягнення боргу та оцінювати майно.
То тепер і оцінщиків не треба буде? Один корупціонер в виконавчий службі зможе оцінити квартиру в Києві в тищу баксів і продати собі з молотка за 500? Круто вигадали!
От ще про той закон.
Там ще й автоматичне відчудження.
Ви про офіційні джерела взагалі чули? Ви для перевірки інфи з фейсбуку шукаєте інші інфопомийки заміть почитати сам законопроєкт?
На сайті Ради не знайшов тексту. Це юристи розбирались, вони напевно, краще знають. І Тимошенко вчора те ж саме розповідала.[/quote]https://itd.rada.gov.ua/billinfo/Bills/Card/57241
Пишите, что здесь все отлично. Экономика и демография в рост. Мигранты едут пачками. ЗП самая большая в Европе. Медицина и высш. образование отличные. Крым скоро отобьем. Новострои 25-эт, которые стоят сотнями с 1991 доныне, все достроим
Такое здесь приветствуется.
Странно, но я непомню что бы Вас тут банили или незамечал?
п.с. кстати , в Днепре нету вообще недостроев 1991 ,(кроме гостиницы Парус,1975+ но то не частное, её ещё начали строить дедушки папередников) знаю только два наверное 2005+ на ул.Литейной , всё шо начали до повномасштабної майже усе добудували або заканчивают без нервов
Есть несколько, но не 1991года закладки конечно. Навскидку - третий дом Дельмара на Миронова, дом на Бульваре Славы между 5й и 6й Победой напротив "Лоцмана" почти,так и не введёнеый в эксплуатацию "ЦентралПарк" на Комсомооьской рядом с облагропромом. Литейная и прилегающие домучиваются под инвесторов в кипе.
это ты про джихадиста-мэра ? а я то думаю чего все фонды\акции покраснели 476 г какой-то
Нет. Путь Каддафи Хусейновича всегда приведёт к черенку лопаты, а то и колесованию(куклуксклановцами) в стране где кое где можно выходить на улицу с автоматическим с патроном в патроннике и пристёгнутым цинком. пысы. Коля там был первый раз пр Буше-мл. и проверив цены на то, что можно и прикупить, был в шоке от киевских. А переехал он наверно под оплэскы быдлу на стадионе 21 апреля.
барабашов ты Муамарыча не трожь дурачье сейчас целует пески по которым он ходил А Коля против мейнстрима никогда не шел, всегда был и есть твердо за Зе