Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Повідомлення Додано: Сер 05 лис, 2025 13:46

Vadim_ написав:
  smdtranz написав:
  Faceless написав:Тільки мені здається, що є протиріччя
- нікого нема на надцять кілометрів навколо
- є електрика, газ і вода на ділянці

Коли до найближчих елементів цивілізації типу банального сільмагу десяток кілометрів - це теж особливий шарм мабуть :mrgreen:

и двойной забор с колючкой под током, сейф с огнестрелом и охранник как минимум нужен)

щас сельский разбой это классика жанра, совершенно в открытую грабят одиноких пенсионеров, фермеров и других на отшибе цивилизации, пока все внимание идет городам.

Я же вроде внятно написал, 5-10 минут до города а в таких местах не живут наркоманы и бомжи и они знают шо там почьти в каждом дворе охрана или хозяин со стволом, могут без предупреждения прострелить ногу а то и голову
та які там наркомани і бомжі, якщо до тебе вночі приїде бусик з трьома-чотирма озброєними хлопцями і вони першим же пострілом вбʼють твого улюбленого алабая, то ти той бусік разом з жінкою сам і загрузиш
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2752 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 05 лис, 2025 13:47

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

UA написав:
  kingkongovets написав:так хто тут передбачив падіння 2008го?

В 2008 особисто я перебував у складі секти Альяка. Напевно вже не пам'ятають такого святого проповідника...
Відповідно тільки доларовий кеш.
Погано що тут пошук відключили. Воно зразу видно хто кому Первый :mrgreen:
Пошук вже працює
Faceless
Модератор

Подякував: 1499 раз.
Подякували: 8263 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Сер 05 лис, 2025 13:50

Vadim_ написав:Вибачаюсь! Написал немного по де***(с) Посил був основний не купувати у "старому" селі , до міста 5-10 хвилин на авто і 20 х.пішки до АТБ а краще 10 :)або десь де до сусідів 10 км. так як сусіди то майже назавжди , вони у злиднях а ти побудував таку хату , будуть ненавидіти і заздріти

ти ціни на таке щастя біля Києва собі уявляєш, хвантазер?)
kingkongovets

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 05 лис, 2025 14:01

kingkongovets написав:
UA написав:
  kingkongovets написав:так хто тут передбачив падіння 2008го?

В 2008 особисто я перебував у складі секти Альяка. Напевно вже не пам'ятають такого святого проповідника...

так ви встигли скинутись по оверпрайсу?
за аляка щось таке чув, але вже ретроспективно, я тоді форум ще активно не читав, бо ще продовжував займатись операційним бізнесом

але то глобальне перекредитування всього і всіх було тоді дійсно видно неозброєним оком, а ось українську кризу на ринку нерухомості обіцяє тут кожен диванний оналітєг на протязі багатьох років - і де воно все?

хто передбачив ковід? і вертольотні гроші? хто передбачив що ціни не впадуть ані післі повномасштабного вторгнення, ані після обстрілів енергетики, а тільки тимчасово просядуть?

хто очікував такий масовий попит під час війни?

і ще - порівнювати вартість метра в 2008 ісв 2025 - це звісно сильно

але ж знову ж таки - далеко не всі щось купували саме в 2008му, а за цей час навіть по найвищій ціні куплений обʼєкт мав давно відбитися в оренді, а що принесло за цей час золото окрім умовної курсової різниці?

ну я ще розумію коли нерухомість порівнює з золотом або криптою зелена молодь, яка не розуміє як насправді заробляє нерухомість, бо в переважній більшості ніколи її не мала, але ж ви то знаєте

ось я і дивуюсь

З літа 2008 інвест нерухомості не мав.
За часів великої інфляції повинен буди якісь орієнтир? яка альтернатива золоту?

Кожне покоління критикує молодь. Це нормально.
Українська молодь хоче все і відразу. Це відрізняє від європейців.
Реальна рентабельність оренди в Києві 3-5% їх дивує. Перераховують і думають що щось з калькулятором. Потім розуміють що щось щось орендодавцями.
UA

Подякував: 1885 раз.
Подякували: 2364 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Сер 05 лис, 2025 14:05

UA написав:
  kingkongovets написав:
UA написав:[quote="5905046:kingkongovets"]так хто тут передбачив падіння 2008го?

так ви встигли скинутись по оверпрайсу?
за аляка щось таке чув, але вже ретроспективно, я тоді форум ще активно не читав, бо ще продовжував займатись операційним бізнесом

але то глобальне перекредитування всього і всіх було тоді дійсно видно неозброєним оком, а ось українську кризу на ринку нерухомості обіцяє тут кожен диванний оналітєг на протязі багатьох років - і де воно все?

хто передбачив ковід? і вертольотні гроші? хто передбачив що ціни не впадуть ані післі повномасштабного вторгнення, ані після обстрілів енергетики, а тільки тимчасово просядуть?

хто очікував такий масовий попит під час війни?

і ще - порівнювати вартість метра в 2008 ісв 2025 - це звісно сильно

але ж знову ж таки - далеко не всі щось купували саме в 2008му, а за цей час навіть по найвищій ціні куплений обʼєкт мав давно відбитися в оренді, а що принесло за цей час золото окрім умовної курсової різниці?

ну я ще розумію коли нерухомість порівнює з золотом або криптою зелена молодь, яка не розуміє як насправді заробляє нерухомість, бо в переважній більшості ніколи її не мала, але ж ви то знаєте

ось я і дивуюсь

З літа 2008 інвест нерухомості не мав.
За часів великої інфляції повинен буди якісь орієнтир? яка альтернатива золоту?
Кожне покоління критикує молодь. Це нормально.
Українська молодь хоче все і відразу. Це відрізняє від європейців.
Реальна рентабельність оренди в Києві 3-5% їх дивує. Перераховують і думають що щось з калькулятором. Потім розуміють що щось щось орендодавцями.[/quote]3-5%% це мабуть бабушатник в стилі «здав і забув»

в мене жоден обʼєкт не дає менше 10% навіть зараз
kingkongovets

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 05 лис, 2025 15:06

kingkongovets написав:3-5%% це мабуть бабушатник в стилі «здав і забув»

в мене жоден обʼєкт не дає менше 10% навіть зараз

Все. Великі квартири можуть 1,5-2% показати.
Приклад Варшавський 92-115
Оренда реально 500... минус Експозиція амортизация, доукомплектування, зменшення ціни через знос та немодність ремонту...
5% це ідеал якого в реальності не буде
В Грейті математика ще складніша
ТТ в плані оренди то просто лоходром для інвестора.
UA

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Сер 05 лис, 2025 15:13

UA написав:Приклад Варшавський 92-100
Оренда реально 500... минус Експозиція амортизация, доукомплектування, зменшення ціни через знос та немодність ремонту...
5% це ідеал якого в реальності не буд.

бачу ви дійсно не в темі
та ніякої амортизаціі, доукомплектування в зменшення ціни, купив/здав/через 3-4 роки перевложився в новий обʼєкт/наступне коло

гарантовані 10% річних і це за умови що купуєте вже готове з ремонтом, а якщо є можливість зекономити на ремонті математика ще цікавіша
kingkongovets

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 05 лис, 2025 15:24

kingkongovets написав:
UA написав:Приклад Варшавський 92-100
5% це ідеал якого в реальності не буд.

бачу ви дійсно не в темі
та ніякої амортизаціі, доукомплектування в зменшення ціни, купив/здав/через 3-4 роки перевложився в новий обʼєкт/наступне коло

гарантовані 10% річних і це за умови що купуєте вже готове з ремонтом, а якщо є можливість зекономити на ремонті математика ще цікавіша

Для чого це мені?
ТЦКашнику з легкими грошима напевно зайде
Точно КК АН відкрив :mrgreen:
UA

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Сер 05 лис, 2025 15:51

kingkongovets написав: та які там наркомани і бомжі, якщо до тебе вночі приїде бусик з трьома-чотирма озброєними хлопцями і вони першим же пострілом вбʼють твого улюбленого алабая, то ти той бусік разом з жінкою сам і загрузиш

Такий бусік у мене згорить там, де зупинився. Включно з усім його вмістимим. До бандитів у мене безкомпромісне ставлення.
won

Подякував: 274 раз.
Подякували: 15 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 05 лис, 2025 16:07

UA написав:
Для чого це мені?
ТЦКашнику з легкими грошима напевно зайде
Точно КК АН відкрив :mrgreen:
а для чого байки про максимальну рентабельність на рівні 3-5%%?

зи: ви здивуєтесь як зараз багато є можливостей заробити і без служби в тцк, обʼєктивно працюючи на обороноздатність країни
kingkongovets

Профіль

1
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: BIGor, Vadim_ і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор