На 5куе в год(18кгрн аренды в месяц) наверно и Унуноктия 1К прелесть в Оранже сейчас бы прошла рамки.
Сколько там он рассказывал вложено - 36куе или больше в те 43метра?
|
|
Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?На 5куе в год(18кгрн аренды в месяц) наверно и Унуноктия 1К прелесть в Оранже сейчас бы прошла рамки.
Сколько там он рассказывал вложено - 36куе или больше в те 43метра? Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?вже давно рулять послуги, а не торгівля бьюті індустрія, медицина, усілякі ремонти, навчання, виготовлення чогось на заказ, смм, тощо зи: у мене в підрозділі медиком був щелепно-лицевий хірург, 32 роки в 2022 було, на трьох роботах до війни працював, в державній лікарні та двух приватних стоматологічних клініках - свій будинок в Бучі за рік до повномасштабки купив, воював спочатку на рейнджику-спорт років 4х, а коли той на кості впав спокійно купив собі суто під війну нульову ельку зараз їздить на свіжому кайєні, на рік пізніше мене звільнився ти ж любиш такі ілюстративні приклади
Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?Ну значит хороший процент от работы ему платят
Кайно с салона за 11млн и с Копарта немного по разному стоят Рейндж года так с 15го(спорт) тоже уёбище не для войны(рамы нет и геометрии), поэтому он или "воевал" на первом рамном тыщ за 20, или привёз с америки то уёбище за 35+- и засадил бы его в первой колее от 131го ЗИЛа. Элька 30 на механике стоит, и ликвидна, без подрыва на мине естественно и не после ланцета ну в целом врач молодец и совсем не бескорыстный лох, гиппократ с клятвами идут в лес ЕсличЁ - я из семьи врачей и при союзе и Кравчуке с Кучмой мои родственники на «кайенах и рейнджах» того времени не рассекали Но и в коммерческой медицине - "сдохни иои продай квартиру!" не участвовали Конечно жили получше среднестатического работяги с завода Петровского художній свист
В Україні він працював в якому KPMG (чи де там в так званих Біг4) якимось молодшим подаючим (аудитором бухзвітності), наскільки пригадую десь $400 і колись (років 20 тому) це був досить пристойний заробіток, поки тих бухгалтерів не стало як бруду. Якщо у "8 разів більше на руки", то це $3200, а брутто на етаті (КЗпП) біля $6K, що є синйорська з.п. для розробника, але не QA. Так що схоже більш на художній свист бігунця безхатченка. Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?наш командир розвідроти, на гражданці автороелектрик рівня «бог», років 3 воював на власному лехусі 570 в повному фулі і таскав ним при цьому на прицепі свої улюблені нрк, на які ставилося все від кулеметів і мінометів і до нурсів від мі-8, начштаба розсікав на М60д, я там за рік ушатав свій перший бензиновий рем лонгхорн - на чому з домів поприїздили на тому і воювали, бійці взагалі з перших бойових собі таврій та вазів з ланосами понакупляли але я не про те наразі десятка в місяць в Україні вже давно не є чимось нереальним, а ойтішники досі вважають свої 3-5К «гарними зарплатами»
Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?Які там відповідні витрати? Корона впаде витрачати менше 5к?
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||