Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Frant Та я тут скоріше про те (окрім що похвалився поверхами за день), що в «25-поверхових неохрущах» все ж живуть люди не бідні, і більш ініціативні. На відміну від старого фонду. І таки автономність собі забезпечують. Тому може хтось бачить обвал цін саме на верхні поверхи, я бігло моніторячи його не бачу. Може хіба реальних угод нема, цього я не знаю.
Hotab написав:Frant Та я тут скоріше про те (окрім що похвалився поверхами за день), що в «25-поверхових неохрущах» все ж живуть люди не бідні, і більш ініціативні. На відміну від старого фонду. І таки автономність собі забезпечують. Тому може хтось бачить обвал цін саме на верхні поверхи, я бігло моніторячи його не бачу. Може хіба реальних угод нема, цього я не знаю.
Обвалу цін - поки що немає ніде. Старий фонд біля метро, на окраїнах міста - навіть трохи подорожчав. Тобто нароТ вигріб найдешевші варіанти. Гроші сюди надходять з ЄС, а наші чиновники їх оприходують, як завжди.
Бетон написав:Вы пытаетесь в двумерной системе координат высунуть голову по оси Z и критиковать украинцев за то, что их вселенная такая, как есть. она другой быть не может по фундаментальному закону
Если бы украинское руководство захотело
Всё и все вокруг это и есть Украина. Украина это люди вокруг. Всё вокруг устроено именно так, как хочет украинское общество. Другой она быть не может и не могла бы.
Дурощі пишете, чи напад Зе-команди на НАБУ щоб знищити - це хотіло українське суспільство? Якщо суспільство хотіло - то чого люди вийшли на мітинги проти Зе-команди?
Это как с курением. Никто конкретно не хочет рак лёгких. Но общество массово курит — а потом удивляется диагнозу.
Так и тут.
Украинское общество годами голосовало эмоциями терпело популизм, оправдывало своих закрывало глаза на системные проблемы раз за разом делегировало власть кому???
А теперь внезапно мы этого не хотели!
НАБУ, суды, вертикаль власти — это не метеорит с Марса. Это прямой продукт общественного запроса Митинги — это уже стадия, когда болезнь проявилась. Но болезнь не возникает в день диагноза. Она копится годами.
Так что да Украина сегодня такая, какую её коллективно построили. Не потому что хотели именно так, а потому что иначе не умеют
Бетон написав:Всё и все вокруг это и есть Украина. Украина это люди вокруг. Всё вокруг устроено именно так, как хочет украинское общество. Другой она быть не может и не могла бы.
Дурощі пишете, чи напад Зе-команди на НАБУ щоб знищити - це хотіло українське суспільство? Якщо суспільство хотіло - то чого люди вийшли на мітинги проти Зе-команди?
Это как с курением. Никто конкретно не хочет рак лёгких. Но общество массово курит — а потом удивляется диагнозу.
Так и тут.
Украинское общество годами голосовало эмоциями терпело популизм, оправдывало своих закрывало глаза на системные проблемы раз за разом делегировало власть кому???
А теперь внезапно мы этого не хотели!
НАБУ, суды, вертикаль власти — это не метеорит с Марса. Это прямой продукт общественного запроса Митинги — это уже стадия, когда болезнь проявилась. Но болезнь не возникает в день диагноза. Она копится годами.
Так что да Украина сегодня такая, какую её коллективно построили. Не потому что хотели именно так, а потому что иначе не умеют
Про нездатність українсьої Ыліти збудувати сучасну державу - я пишу тут з 2011, з момента реєстрації. Нічого не змінилось, тільки все до гіршого.
Ще раз звернувся за єОселею і мені запропонували 70+% першого внеску. Остаточно розчарувався в державі після того, як співробітник банку сказав: "На що Ви розраховували? У Вас дохід значно менше 200 тис. грн. в місяць, а це програма не для бідних..."