Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1056310564105651056610567 ... 12412>
Повідомлення Додано: Пон 26 гру, 2022 02:26

airmax78 написав:
  The_Rebel написав:
  vitaliian написав:The_Rebel поэтому цены всегда+/- рыночные. Кому то надо быстро продать, другому быстро купить. Держать цены "на зло франту" могут себе позволить только упоротые.

Так то воно так, тут не посперечаєшся. В теорії Макс може чекати закінчення війни, вступу в ЄС і поступового відновлення ціни. Можливо ще й непогано заробить. Але це якщо йому у Відні комфортно жити в оренді. А можливо краще продати квітку за скільки дадуть, купити щось в Австрії і на оренді більше зекономити.
В мене така ж ситуація, хоч і меншого масштабу - мені також або продавати в передмісті Києва за скільки дадуть або чекати і жити в Ужгороді поки в оренді. Або купити тут якогось тимчасового хрущика поки. Але ж жити хочеться тут і зараз)) Коли тобі за 35, то дівчат в хрущик уже не комільфо водити :D

Продавати гарну квартиру в Києві щоб отримати гроші на перший внесок (не факт що вистачить) на 20-річну іпотеку у Відні - погана ідея, мені здається. Та й навіщо, якщо я тут не збираюсь залишатись?

А на який проміжок часу договір оренди підписали? Не ради сміху питаю.
BIGor

Подякував: 1452 раз.
Подякували: 1859 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 26 гру, 2022 03:33

airmax78 написав:Продавати гарну квартиру в Києві щоб отримати гроші на перший внесок (не факт що вистачить) на 20-річну іпотеку у Відні - погана ідея, мені здається. Та й навіщо, якщо я тут не збираюсь залишатись?

Не всі можуть зразу замахнутися аж на Відень - колишню столицю великої імперії. Але можливо там також є свої Ірпіні, Бучі та інші Борисполі)
The_Rebel

Подякував: 98 раз.
Подякували: 197 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Пон 26 гру, 2022 10:36

Модератори, видалить будь-ласка увесь цей гнилий тред про влаштування за кордоном. Є галіма гілка - не треба ще одної.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 26 гру, 2022 10:42

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

The_Rebel написав:Ось розберемо нашу з Вами ситуацію) Вам треба зараз продати квітку в Києві, але ж зараз ціни впали/ще падатимуть? То "по азам" виходить навпаки - Вам потрібно купляти нерухомість в Києві? Але ж у реальності Ви сидите в активі, який має великий шанс на ще більше просідання і продати його буде важко за вашу бажану ціну.

Тонко ви Макса.
  The_Rebel написав:В мене така ж ситуація, хоч і меншого масштабу - мені також або продавати в передмісті Києва за скільки дадуть або чекати і жити в Ужгороді поки в оренді.

Сперше треба продати, а то може статись, що того, що дають не вистачить навіть на хрущік.
  The_Rebel написав:Може й не гребуть, але не віддають дешевше - то точно) Пробував попередньо торгуватися/домовитися про розстрочку. Ба більше - кожного місяця впевнено піднімають хотілку на кілька тисяч зелених.

Тоді зрозуміти й простити їх. В світі та Україні багато гарних місць для життя. Продати дешево щоб купувати дорого - навіщо?
Зверніть увагу на Миколаїв. Зараз, як я бачу там невеликі ціни на оренду. Може можна й купити дешево. Тепле перспективне місто.
Vlad442

Подякував: 6 раз.
Подякували: 2203 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 26 гру, 2022 10:50

А тим часом у моєму будинковому чаті ;)

Зображення
Успіх

Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 26 гру, 2022 10:57

Успіх пройденный этап. В моем ЖК решили один генератор на 5 квартир. Кто откажется просто не будет запитан, никакой обязаловки. Взнос по 10-15к в зависимости от мощности. Запитать газ. котлы/ноутбуки и диодный свет хватит всем, а за стиралку, мультиварку и пылесос будут договариваться по очереди. Договориться с 4 мы квартирами проще, чем с 20 или 50, поэтому от идеи большого генератора отказались. Ещё не увидел в вашей таблице плату за обслуживание. Может обслуживание берет на себя управляющая компания, кто то должен ездить за топливом и остальное.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 26 гру, 2022 11:00

Успіх написав:Зображення

Долучайте UA - він вам 15-киловатничек запроектує. Буде норм.
Востаннє редагувалось airmax78 в Пон 26 гру, 2022 11:08, всього редагувалось 1 раз.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 26 гру, 2022 11:04

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

vitaliian написав:Франковск -Черновцы- Тернополь . Львов мне не нравится сильно тесно. В спичечный коробок напихали 700 тыс жителей. С авто там вообще делать нечего. Николаев после Киева это жёсткий даунгрейт. Из Закарпатья мне больше нравится Мукачево, снимал там квартиру в Росвигово с видом на замок. . В Ужгороде только жд вокзал впечатлил. Наверное лучший в Украине.

Не был в Николаеве. Исходил из того, что в Украине есть как сильно недооцененные локации, которые подвергались обстрелам и откуда в свое время выехал каждый второй, так и переоцененные. Такие, куда выезжали и где многие продолжают сидеть. Из недооцененных Харьков не предлагаю так как не вижу у него перспектив, а Николаев, если получится на панике там недорого купить, выглядит хорошо. И климат, и местоположение. Единственное, что там с новостройками, наверное, не густо по киевским меркам.
Vlad442

Подякував: 6 раз.
Подякували: 2203 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 26 гру, 2022 11:07

Vlad442 написав:
  The_Rebel написав:Ось розберемо нашу з Вами ситуацію) Вам треба зараз продати квітку в Києві, але ж зараз ціни впали/ще падатимуть? То "по азам" виходить навпаки - Вам потрібно купляти нерухомість в Києві? Але ж у реальності Ви сидите в активі, який має великий шанс на ще більше просідання і продати його буде важко за вашу бажану ціну.

Тонко ви Макса.

Так я ж вже казав: дивлюсь на Рибальський: як тільки побачу ціну 1куо за метр - він мій. Тому не зрозумів в чому подкол.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 26 гру, 2022 11:09

Vlad442 написав:
  vitaliian написав:Франковск -Черновцы- Тернополь . Львов мне не нравится сильно тесно. В спичечный коробок напихали 700 тыс жителей. С авто там вообще делать нечего. Николаев после Киева это жёсткий даунгрейт. Из Закарпатья мне больше нравится Мукачево, снимал там квартиру в Росвигово с видом на замок. . В Ужгороде только жд вокзал впечатлил. Наверное лучший в Украине.

Не был в Николаеве. Исходил из того, что в Украине есть как сильно недооцененные локации, которые подвергались обстрелам и откуда в свое время выехал каждый второй, так и переоцененные. Такие, куда выезжали и где многие продолжают сидеть. Из недооцененных Харьков не предлагаю так как не вижу у него перспектив, а Николаев, если получится на панике там недорого купить, выглядит хорошо. И климат, и местоположение. Единственное, что там с новостройками, наверное, не густо по киевским меркам.

Одеса
airmax78

Профіль

1
  #<1 ... 1056310564105651056610567 ... 12412>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему