Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
vovakwasov написав:За підсумками першого кварталу ВВП просів на 2 відсотки...в цій ситуації в мене черговий раз виникає запитання - яка природа росту вартість нерухомості? Хто і де почав отримувати більші доходи...
Спекулятивна природа, можливо піддається ТА (тренд май френд тіл зе енд), макроекономічного підгрунтя росту 0, тобто рано, чи пізно піде щупати 1ше дно, а потім може і друге.
Економіку не лікували, тільки ін"єкції дають. Дисбаланси як були, так і лишилися. З судами і правовою системою без особливих змін. Законодавство теж не на стороні кредиторів. Тобто як теліпалися раніше, будучи маржинальною економікою, так і далі буде. Єдине що появився безвіз, який дає амортизацію, але не відомо, наскільки цього ресурсу буде достатньо щоб помягшити падіння.
vovakwasov написав:За підсумками першого кварталу ВВП просів на 2 відсотки...в цій ситуації в мене черговий раз виникає запитання - на чому росте вартість нерухомості?
это год к году ? и это учитывая что в марте прошлого года начался ковидный шухер (база ниже)
Так, в першому кварталі 2021 року проти аналогічного періоду 2020 року
vovakwasov написав:За підсумками першого кварталу ВВП просів на 2 відсотки...в цій ситуації в мене черговий раз виникає запитання - на чому росте вартість нерухомості?
это год к году ? и это учитывая что в марте прошлого года начался ковидный шухер (база ниже)
Так, в першому кварталі 2021 року проти аналогічного періоду 2020 року
Кухар казав що буде 8 років безперервного росту. Це як би щоб добре розігнатися, тре трохи назад відійти.
"Депутати Київради затвердили рішення, що дозволяє забудовникам самостійно розробити 220 «Детальних планів території» (ДПТ). «За» проголосували 68 депутатів. Підтримали рішення більшість депутатів від «УДАРу», «Європейської солідарності», «ОТЗЖ» та «Батьківщини». «Проти» виступили «Голос» та «Єдність». Депутати «Слуги народу» утрималися або не голосували."
Зеленые и тут пытаются подгадить лучшему мэру. Занимайте очередь за видовыми в горбачихе
vovakwasov написав:За підсумками першого кварталу ВВП просів на 2 відсотки...в цій ситуації в мене черговий раз виникає запитання - яка природа росту вартість нерухомості? Хто і де почав отримувати більші доходи...
а это прям сразу на доходах должно отразиться ?
...ну, якби впродовж минулого року також падали...а нерухомість пішла в ріст...як так