Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Успіх написав:А тут, кожен шукає таблетку "пасивного" доходу. І я колись її шукав)) Але вже зрозумів, що такої таблетки немає - її тільки самому можна створити
а вы что тут делаете? пахать много ума не надо! даже лошадь справляется.
Успіх написав:А тут, кожен шукає таблетку "пасивного" доходу. І я колись її шукав)) Але вже зрозумів, що такої таблетки немає - її тільки самому можна створити
а вы что тут делаете? пахать много ума не надо! даже лошадь справляется.
Золотые слова. Раз пашет чел - то Неуспіх. По определению
Bolt написав:В детишек, уже вбухал кучу бабла в репетиторов с нулевым выхлопом, а золото прямо по поверхности марса валяется (марсоход заснял), так, что как только Маск туда доберется-цены на золото домкратом вниз(как биток)
то вы не в детей а в репетиторов вбухали, в океане куча рыбы бесплатной плавает это обвалило цены на рыбу?
Первый написав:Буде оренда копійки - буде і об’єкт оренди в ту ж ціну.
в соф. борщаговке продаётся куча фасадной коммерции которую невозможно сдать дороже 3500 грн, а стоит она 1куе/m2. Что то в вашей теории не сходится.
Слабо орієнтуюсь в борщагівках. Не знаю що таке 3500 і 1 кує за квадрат. У варшавському кладовища коштує 4 кує. Оренда 1.5 тис грн.
Якщо на Вашу думку є певна невідповідність, то ситуація проста - є невідповідність ціни вартості оренди і вартості квадрата.
Я коментував факт. Продати за дорого і орендувати те ж саме за душе дешево в один і той же момент у Вас не вийде.
Успіх написав:Хоча нікуя, в гривні вона дуже не впаде!
допустим аренда не упадёт но сильно вырастет цена квартиры, тут как то писали про Варшаву, аренда должна быть ниже платежа по ипотеке иначе людям нет смысла арендовать. По идее мы должны двигаться к такому же сценарию, с поправкой на миграцию денег туда где жить хорошо, которая играет против дорожая.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 23 тра, 2021 20:22, всього редагувалось 1 раз.
барабашов написав:2500 это где будет с каким ремонтом и при каком курсе? И на сколько упадёт аренда однухи Хьюма к примеру в Кардинале с 25кгрн за лет пять?
это не прогноз, станет или нет хз, но если станет тогда я продаю свою квартиру, жильё буду арендовать, а выручку вложу что то более доходное. Я не знаю какой дворец у хьюма но за 15 год назад можно было снять 2 эт. дом с мебелью и крытым бассейном в пригороде 5-10 км от Киева.
Нє. На жаль воно так не літає.
Буде оренда копійки - буде і об’єкт оренди в ту ж ціну.
Зи. Щось не видно мого кумира, апологета битка і скорого ми всі помремо.
у виталлиана свои настройки)
но думаю ему несложно будет набросать ссылок по предложениям аренды по сабжу хотя бла-бла-болы обычно морозятся на конкретике
Успіх написав:Хоча нікуя, в гривні вона дуже не впаде!
допустим аренда не упадёт но сильно вырастет цена квартиры, тут как то писали про Варшаву, аренда должна быть ниже платежа по ипотеке иначе людям нет смысла арендовать. По идее мы должны двигаться к такому же сценарию, с поправкой на миграцию денег туда где жить хорошо, которая играет против дорожая.
Ну, тоді Ви підтверджуєте теорію, що так чи інакше, але вкладатись в нерухомість - ВИГІДНО!(звичайно, що в нормальній локації) Тобто, або на оренді буде вигідно в певні періоди, або на перепродажу! Але, так, чи інакше, але ВИГІДНО!