Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
tatop, мабуть то якийсь дружній до банка супермаркет. Але прямо біля мого дому "Сільпо" і "Кишеня", тому я не думаю що стану тут постійним покупцем але за 0,5% вай нот?
Що до вибору Юнекса, то для мене тут був орієнтир максимальна дохідність, я дивилася через рейтинг фуді http://fudi.finance.ua/ua/list . Надійнійсть банка "С" - це типу середнє, є ще "D", "Е", "F".
Tata_Gordeeva написав:tatop, мабуть то якийсь дружній до банка супермаркет. Але прямо біля мого дому "Сільпо" і "Кишеня", тому я не думаю що стану тут постійним покупцем але за 0,5% вай нот?
Що до вибору Юнекса, то для мене тут був орієнтир максимальна дохідність, я дивилася через рейтинг фуді http://fudi.finance.ua/ua/list . Надійнійсть банка "С" - це типу середнє, є ще "D", "Е", "F".
Так, депо дохідний на рік.
Вперше зустрічаю, що по Фуді знайшли оптимум по дохідність\надійність. Як на мене тут Фуді помилився. В Дельті є депо найкращий онлайн на рік під 20% річних з щомісячною виплатою, можливість поповнювати 5 кратно від початкової суми. Дохідність вища. Надійність Дельти, як на мене, теж вища від Юнекса. Можливо можна і інші банки розглянути. Але я вчипився в Дельту, тому що зараз його піарю.
tatop, в питаннях надійності я не дуже, тому і дивлюся на фуді. Дельта і Юнекс йдуть в одному класі - "С". Звичайно, кожна категорія є діапазон, і хто трохи краще чи трохи гірше мені взагалі казати важко.
Відносно "Найкращого" в "Дельті", то він мені не дуже підходить, тому що є обмеження по сумам поповнення. А також я не бачу про капіталізацію відсотків.
Tata_Gordeeva написав:tatop, в питаннях надійності я не дуже, тому і дивлюся на фуді. Дельта і Юнекс йдуть в одному класі - "С". Звичайно, кожна категорія є діапазон, і хто трохи краще чи трохи гірше мені взагалі казати важко.
Відносно "Найкращого" в "Дельті", то він мені не дуже підходить, тому що є обмеження по сумам поповнення. А також я не бачу про капіталізацію відсотків.
Капіталізацію можна здійснювати самостійно через Інтернет банк Дельти щомісячно. А що, по Дохідному в Юнексі жодних обмежень на поповнення? Тоді це дуже хороший продукт.
Tata_Gordeeva, Юнекс пропіарили. Залишилось лише відкритим питання з поповненням? Які є обмеження в поповненні? Мінімальна сума? Максимальна? Заборони? Терміни поповнення?
tatop написав:Tata_Gordeeva, Юнекс пропіарили. Залишилось лише відкритим питання з поповненням? Які є обмеження в поповненні? Мінімальна сума? Максимальна? Заборони? Терміни поповнення?