izibank

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 345346347348

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку.

izibank 2.9 5 35
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
29%
10
2- Погане. Некомпетентне.
14%
5
3- Задовільне. Хотілося б краще.
17%
6
4- Добре. Як і повинно бути.
23%
8
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
17%
6
Всього голосів : 35
Повідомлення Додано: Чет 31 лип, 2025 18:48

vladshukin98 написав:
  Кащей написав:Коллеги, что-то я заблукал в трех соснах изиного хайтека. Как активировать в приложении пришедшую по почте пластиковую карту? На конверте из опилок предлагается ее отсканировать, но как это сделать?

Нужно заблокировать нынешнюю карту, потом нажать на серый силуэт карты и там будет возможность добавить новую
Это не шутка
Я неделю пытался узнать у поддержки, как мне активировать новый пластик, который я ездил получать в отделение на замену старого в начале года. Я наверное тогда через весь отдел поддержки прошел, пока не нашел того единственного, кто знал, как это сделать

Но это ладно, есть ещё вот тако. Представим ситуацию, у вас есть в приложении интернет карта, она вам больше не нужна, вы хотите её закрыть и чтобы она не отображалась в приложении? Вам нужно её заблокировать, а потом нажать на кнопку перевыпуска - и тогда она пропадёт из приложения. Просто анекдот
Реально хотелось бы посмотреть а лицо тому, кто делал их приложение

Розробкою займається компанія ТОВ "ФІНТЕХ КРЕАТОРС", у якій має частку 50% чоловік Ганни Тігіпко, та сама Ганна - 50%
aanonimovic594

Подякував: 10 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 31 лип, 2025 23:28

Кащей написав:На конверте из опилок

я тоже свой выбросил. А коллега досмотрелся - семена травы там и способ её выращивания
kulikrom

Подякував: 30 раз.
Подякували: 96 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 сер, 2025 10:35

kulikrom написав:
  Кащей написав:На конверте из опилок

я тоже свой выбросил. А коллега досмотрелся - семена травы там и способ её выращивания

Как быстро вам карта на НовуПошту пришла?
50 грн. за перевыпуск не сняли?
ВIВ

Подякував: 16 раз.
Подякували: 107 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 сер, 2025 15:05

ВIВ з особистого та іншого досвідів - як тільки ви умовите підтримку оформити особисто доя вас пластик, за НП діло не постоїть, доставлять швидко. Важелі, які використовува я - вказівки на відгуки від форумчан, які вже отримали, блєф, начебто коллєга вже отримав, неодноразове листування. Але, з обіцянки від 01 квітня, розродилося в пластик в червні.
kulikrom

Подякував: 30 раз.
Подякували: 96 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 сер, 2025 15:21

Ізібанк не закриває рахунок

Хтось писав на цю шарашку скаргу в НБУ? Бо ці гади не закривают мені рахуноу, хоча я писав заяву 3 місяці тому, і знімають в місяць 300 грн за неактивність рахунка.
jjjj75

Подякував: 0 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

#<1 ... 345346347348
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: jjjj75 і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор