|
Відгуки про ICU |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Додано: Нед 20 лип, 2025 18:11
novichok написав:https://t.me/times_ukraina/52817 Телеграм канал смітник, але там є посилання на УНІАН. Чи варто звертати увагу?
УНІАН це також смітник
-
Navegantes
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 115 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 20 лип, 2025 21:01
novichok написав:https://t.me/times_ukraina/52817 Телеграм канал смітник, але там є посилання на УНІАН. Чи варто звертати увагу?
По ссылке конечно же пройдёно и прочитано? Да, нужно обращать. На слова "може" и "Тексти, опубліковані у розділі «Думки», не обов’язково відображають позицію редакційної колегії УНІАН". Т.е., что это бла-бла даже для самого УНІАН. Для тех, кто по такому формально корректному вбросу напрягается, дополню, что и солнце может не взойти.
-
moveton
-
-
- Подякував: 74 раз.
- Подякували: 733 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
7
Додано: Нед 27 лип, 2025 18:46
Схоже, що хтось з конкурентів хоче потіснити ICU на ринку ) Бо дійсно виглядає, як якась заказуха
-
1finanсier
-
-
- Подякував: 378 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 24 вер, 2025 14:57
наразі переписуюсь з бекофісом ICU щодо оновлення своїх даних у них( паспорт, довідка про дохід ітд). Дууже повільно обробляють дані... Не знаю вже чому, але по мені так... відіслав перший лист на onboarding@icu.ua 16.09, потім дослав 18.09 і досі не оновили дані в кабінеті. Чи це у всіх так? Якщо цей форум читають менеджери ICU -хлопці, зверніть на це увагу, це як мін виглядає не чемним по відношенню до клієнтів
-
shkodnik
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 24 вер, 2025 15:02
shkodnik написав:наразі переписуюсь з бекофісом ICU щодо оновлення своїх даних у них( паспорт, довідка про дохід ітд). Дууже повільно обробляють дані... Не знаю вже чому, але по мені так... відіслав перший лист на onboarding@icu.ua 16.09, потім дослав 18.09 і досі не оновили дані в кабінеті. Чи це у всіх так? Якщо цей форум читають менеджери ICU -хлопці, зверніть на це увагу, це як мін виглядає не чемним по відношенню до клієнтів
треба було оновити данні щоб вивести кошти, реагували на лист протягом 2-3 годин в робочий час, тому явно не завжди повільні
-
gonzo
-
-
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 38 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 24 вер, 2025 15:17
shkodnik написав:наразі переписуюсь з бекофісом ICU щодо оновлення своїх даних у них( паспорт, довідка про дохід ітд). Дууже повільно обробляють дані... Не знаю вже чому, але по мені так... відіслав перший лист на onboarding@icu.ua 16.09, потім дослав 18.09 і досі не оновили дані в кабінеті. Чи це у всіх так? Якщо цей форум читають менеджери ICU -хлопці, зверніть на це увагу, це як мін виглядає не чемним по відношенню до клієнтів
Это в один и тот же год было? Тогда что тут медленного? У меня пару лет назад подобная переписка с ними пару недель заняла. Но это, как я понимаю, сильно зависит от их текущей загрузки и заметят ли вообще письмо. Зато тёплый ламповый человеческий подход, а не бездушные роботы 
-
moveton
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
7
Додано: Сер 24 вер, 2025 15:26
Про що ви? яка чемність? відкинув для себе можливість працювати з ICU після того як 25.08.2022 отримав від їх представника таку відповідь: ///Доброго дня. Для того, щоб продати Вам такі акції, нам треба їх мати. А також мати бажання продати. Наразі ні того ні іншого немає ) ///
Я знайшов іншого брокера, довелось заново проходити ідентифікацію, але воно того варте. Спойлер /// тут могла бути ваша реклама )))) ДЛя тих хто жити не може без пруфів, не питання перешлю переписку на ваш емейл))
-
viy
-
-
- Подякував: 236 раз.
- Подякували: 161 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 24 вер, 2025 15:28
moveton написав: shkodnik написав:наразі переписуюсь з бекофісом ICU щодо оновлення своїх даних у них( паспорт, довідка про дохід ітд). Дууже повільно обробляють дані... Не знаю вже чому, але по мені так... відіслав перший лист на onboarding@icu.ua 16.09, потім дослав 18.09 і досі не оновили дані в кабінеті. Чи це у всіх так? Якщо цей форум читають менеджери ICU -хлопці, зверніть на це увагу, це як мін виглядає не чемним по відношенню до клієнтів
Это в один и тот же год было? Тогда что тут медленного? У меня пару лет назад подобная переписка с ними пару недель заняла. Но это, как я понимаю, сильно зависит от их текущей загрузки и заметят ли вообще письмо. Зато тёплый ламповый человеческий подход, а не бездушные роботы 
Так, це все було в 2025  Мені здається, пару днів на це було б досить, чи мені чекати 15-30 ітд як від держоргану, особливо коли це стосується лімітів 
-
shkodnik
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 24 вер, 2025 16:00
viy написав:Про що ви? яка чемність? відкинув для себе можливість працювати з ICU після того як 25.08.2022 отримав від їх представника таку відповідь: ///Доброго дня. Для того, щоб продати Вам такі акції, нам треба їх мати. А також мати бажання продати. Наразі ні того ні іншого немає ) ///
Вроде, нормальный честный ответ. Я, правда, даже не знал, что ICU в 2022м хоть какие-то акции продавало. Думал, что за акциями нужно ходить в какой-нить Универ или BTC. Не знаю почему это повод ОВГЗ у ICU не покупать. Но дело хозяйское. Каждый выбирает брокера по своему вкусу.
-
moveton
-
-
-
-
Профіль
-
-
3