Іпотеку СПЛАЧУЮТЬ ЗА ВАС орендарі, а Ви - кайфуєте!
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Успіх написав:Думаю, що під 3, чи навіть, під 7% в ГРИВНІ - назва гілки підтверджується!
Хтось рахував? Брав якісь конкретні варіанти/приклади?
Глянь в свою ОК7 після звільнення з ЗСУ і заспокойся . Світлого доходу (з якого сплачено податки) хрін цілих нуль десятих, розмазати його на 4 осіб. Розділити його на коефіцієнт вартості помідорів, які тобі дорого купувати . Таким як ти кредитів не дають.
А таким, як ти - дівчата/жінки не дають!)) Тобі дають лише чоловіки!😁
Це раз, а друге - під 7% кредити дають всім бажаючим! Ні, ну звичайно мають бути якісь білі доходи і нормальна кредитна історія... Але це вже нюанси... Та і мова, на моменті - не про мене! А питання звучить так - чи хтось пробував/пробує втілити у життя назву цієї гілки?
Успіх написав:Думаю, що під 3, чи навіть, під 7% в ГРИВНІ - назва гілки підтверджується!
Хтось рахував? Брав якісь конкретні варіанти/приклади?
Рахував трохи раніше. Якщо дуже приблизно, то берете ціну варіянта, що вам підходить, оцінюєте - потрібний капітал: 30% від ціни як перший внесок, плюс грубо кажучи ще пару %% на вмякі витрати - білі доходи (можна брати сумарні з дружиною): обовʼязковий щомісячний платіж, що вам розрахують, множте на три. Поки перші два пункти не проходите, нема сенсу і братися розраховувати якусь там дохідність і оренду