|
Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 31 тра, 2011 14:06
ФПНХ написав:квестор Уважаемый Квестор! Возьму на себя рискованную задачу: формализовать Ваши мессиджи от 29.05 в таблицу: ЗБЕРІГАЛЬНІ БАНКИ 1) Креді Агріколь 2) Сбєрбанк Росії 3) ВТБ 4) ПІБ 5) Укрексім 6) Ощадбанк 7) Ерсте 8 ) СЕБ 9) Профін 10) Правекс 11) Аваль 12) Форум 13) Укрсиб 14) Укрсоц ( +Унікредит) 15) Платинум 16) Банк Кіпру 17) Астра 18) Свед 19) Кредо 20) Піреус 21) Марфін 22) Універсал 23) Фолькс 24) Прокредит 25) ОТП ПРИМНОЖУВАЛЬНІ БАНКИ 26) Альфа 27) Приват (+Акцент) 28) БМ 29) Петрокомерц 30) ПУМб ( +Донгор+ Ренесанс) 31)Кредит-Дніпро 32) Індустріал 33)Юнекс 34) Бізнес Стандарт 35) УББ 36) Мегабанк 37) VAB 38) Брокбізнесбанк 39) Дельта 40) Південний 41) Кредитпром 42) ФіК Приглашаю всех форумчан (и, в первую очередь, Квестора) к ее оптимизации. Заранее благодарен
Ну, я би не назвав , наразі, ЗБЕРІГАЛЬНИМ банки родом з Греції та й Кіпр дуже там поруч...в сучасних реаліях ці банки мають бути нижче(хоча Астру і Банк Кіпру можна і залишити..мабуть)...Креді Агріколь не має більшого запасу міцності ніж Сбєр ( не буду повторювати свою тезу про непереможну міць російських державних банків у наших степах)він взагалі має бути десь недалеко від Сведа,бо мамка занадто любила "грецький салат"..... маю сумніви у подальшій присутності на ринку Фолькса і не зовсім зрозуміло скільки ще збитків в Україні мають терпіти вперті поляки...та й "венчурні" проекти типу Платинума та Прокредиту, при усій міцності балансу та непоганій поведінці на ринку, не дають впевненості на довгострокову перспективу (понад 5 років)... Натомість ...всерйоз думаю, що двох "агресорів" -Приват і Альфу підвищити поличкою...хоча..може й не варто...можливо ПУМб( після завершення приєднання до нього Донгору)... VAB - випадає з полиць і котиться у темний куток "банківського льоху"по причині таємничості нових власників і чутки про його об"єднаня з Фінансовою ініціативою мені не подобаються... Є ще міцненьки турок-Кредит Європа, він то правда явно хоче забути свій похід в Україну як страшний сон але він же існує...хоча...може й не потрібен. Ну, і так далі...багато сумнівів і замало інформації у мене..щоб намалювати щось більш чітке...але тенденції такі... 
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 тра, 2011 14:25
Глава BlackRock, Лоренс Финк, отмечает, что финансовые проблемы Европы не сводятся к одной лишь Греции, также необходима реорганизация европейской банковской системы. Финк добавляет, что Греция в данный момент является основной проблемой, но стоит понимать, что реструктуризация долгов Греции приведет к тому, что возникнет необходимость реструктуризации долговых обязательств Ирландии и Португалии. В ближайшее время инспекторы из ЕС, Международного валютного фонда и ЕЦБ представят обзор выполнения обязательств, взятых на себя Грецией в рамках прошлогоднего займа на сумму 110 миллиардов евро. После этого ЕС примет решение о дальнейшей помощи Греции, которая остается отрезанной от финансовых рынков спустя год после оказания ей финансовой помощи. Финк отмечает, что долг Греции целиком лежит на европейской банковской системе. Если будет принято решение о реструктуризации одного из проблемных членов Еврозоны, у банков возникнут серьезные проблемы, поэтому, прежде чем реструктуризировать обязательство какой-либо из стран, необходимо реструктурировать банковскую систему Европы. Финк добавляет, что фактически Европе может понадобиться аналог американской TARP.
-
marimar_40
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 31 тра, 2011 14:28
По мнению Нуриэля Рубини, экономиста, предсказавшего мировой финансовый кризис, мировой рынок акций находится в непосредственной близости от серьезного разворотного пункта. «Компании использовали экономическое восстановление для увеличения продаж и прибыли, что привело к росту котировок, однако теперь, появляющиеся признаки замедления мировой экономики могут негативно повлиять на фондовые индексы», - заявил господин Рубини на конференции в Будапеште. – «До недавнего времени рынок не обращал внимания ни на какие опасения, так как инвесторы считали, что восстановление продолжится, однако недавняя макроэкономическая статистика из США, Европы и Японии подает настойчивый сигнал о том, что они ошибались».
-
marimar_40
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 31 тра, 2011 15:05
marimar_40 Глава BlackRock не може нічого іншого казати..статус зобовя"язує... А як воно насправді,стрес-тести покажуть , вже зовсім скоро.. Аналогічно і Рубіні....шо може казати "медвідь" ? ..тільки шо зима буде...а хто у цьому сумнівається ? Ніхто... Тільки нікому ще не вдалоя двічі вгадати час її приходу... 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 тра, 2011 15:06
Шановний Квесторе, щодо зберігальних банків можу з Вами погодитися. Враховуючи деякі нюанси за смаками. А ось, щодо примножувальних, то як на мене всі міцні кептивні банки слід відправити в кінець списку. Як кажуть не порушуючи субординації. Чи у Вас інші міркування? Може поділитеся?
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 тра, 2011 15:22
tatop написав:Шановний Квесторе, щодо зберігальних банків можу з Вами погодитися. Враховуючи деякі нюанси за смаками. А ось, щодо примножувальних, то як на мене всі міцні кептивні банки слід відправити в кінець списку. Як кажуть не порушуючи субординації. Чи у Вас інші міркування? Може поділитеся?
Ну, не згоден..адже інший квінтет аборигенів теж, по-суті кептивний...але у них були амбіції роботи в ринку , результат реалізації цих амбіцій доволі сумнівний....себто, чим кептивна банка менша тим легше основному бізнесу власників гасити її проблєматику...десь так...там тільки Дельта трохи випадає...хоча я теж підозрюю її у кептивних іграх трішечки...але в цілому - це ринковий проект...степінь його ризику відповідає місцю на поличці...на мою думку ...звісно.... 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 тра, 2011 15:22
квестор написав: ФПНХ написав:квестор
Ну, я би не назвав , наразі, ЗБЕРІГАЛЬНИМ банки родом з Греції та й Кіпр дуже там поруч...в сучасних реаліях ці банки мають бути нижче(хоча Астру і Банк Кіпру можна і залишити..мабуть)...Креді Агріколь не має більшого запасу міцності ніж Сбєр ( не буду повторювати свою тезу про непереможну міць російських державних банків у наших степах)він взагалі має бути десь недалеко від Сведа,бо мамка занадто любила "грецький салат"..... маю сумніви у подальшій присутності на ринку Фолькса і не зовсім зрозуміло скільки ще збитків в Україні мають терпіти вперті поляки...та й "венчурні" проекти типу Платинума та Прокредиту, при усій міцності балансу та непоганій поведінці на ринку, не дають впевненості на довгострокову перспективу (понад 5 років)... Натомість ...всерйоз думаю, що двох "агресорів" -Приват і Альфу підвищити поличкою...хоча..може й не варто...можливо ПУМб( після завершення приєднання до нього Донгору)... VAB - випадає з полиць і котиться у темний куток "банківського льоху"по причині таємничості нових власників і чутки про його об"єднаня з Фінансовою ініціативою мені не подобаються... Є ще міцненьки турок-Кредит Європа, він то правда явно хоче забути свій похід в Україну як страшний сон але він же існує...хоча...може й не потрібен. Ну, і так далі...багато сумнівів і замало інформації у мене..щоб намалювати щось більш чітке...але тенденції такі... 
Квесторе, погано розбираючись у псевдо, припускаю, що Фолькс - то є Форум. Як що так, то приблизно який, на Вашу думку, термін його "подальшої присутності на ринку"? Особисто мене цікавить перспектива на наступні 12 місяців. Дякую.
-
grigol33
-
-
- Подякував: 259 раз.
- Подякували: 60 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 тра, 2011 15:26
квестор вторая редакция (также не безупречная...)
ЗБЕРІГАЛЬНІ БАНКИ
1) Сбєрбанк Росії 2) ВТБ 3) ПІБ 4) Укрексім 5) Ощадбанк 6) Ерсте 7) СЕБ 8 ) Профін 9) Правекс 10) Аваль 11) Форум 12) Укрсиб 13) Укрсоц 14) Банк Кіпру 15) Астра 16) Свед 17) Креді Агріколь 18) Універсал 19) ОТП 20)Кредит Європа
ПРИМНОЖУВАЛЬНІ БАНКИ
21) Альфа 22) Приват (+Акцент) 23) ПУМб ( +Донгор+ Ренесанс) 24) Унікредит 25) Платинум 26) Кредо 27) Піреус 28) Марфін 29) Прокредит 30) БМ 31) Петрокомерц 32)Кредит-Дніпро 33) Індустріал 34)Юнекс 35) Бізнес Стандарт 36) УББ 37) Мегабанк 38) Брокбізнесбанк 39) Дельта 40) Південний 41) Кредитпром 42) ФіК
-
ФПНХ
-
-
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 тра, 2011 15:33
grigol33
Фолькс - это Фольксбанк, а Форум - сохранился в середине верхней полочки.
-
ФПНХ
-
-
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 тра, 2011 15:37
ФПНХ написав:квестор вторая редакция (также не безупречная...) ЗБЕРІГАЛЬНІ БАНКИ 1) Сбєрбанк Росії 2) ВТБ 3) ПІБ 4) Укрексім 5) Ощадбанк 6) Ерсте 7) СЕБ 8 ) Профін 9) Правекс 10) Аваль 11) Форум 12) Укрсиб 13) Укрсоц 14) Банк Кіпру 15) Астра 16) Свед 17) Креді Агріколь 18) Універсал 19) ОТП 20)Кредит Європа ПРИМНОЖУВАЛЬНІ БАНКИ 21) Альфа 22) Приват (+Акцент) 23) ПУМб ( +Донгор+ Ренесанс) 24) Унікредит 25) Платинум 26) Кредо 27) Піреус 28) Марфін 29) Прокредит 30) БМ 31) Петрокомерц 32)Кредит-Дніпро 33) Індустріал 34)Юнекс 35) Бізнес Стандарт 36) УББ 37) Мегабанк 38) Брокбізнесбанк 39) Дельта 40) Південний 41) Кредитпром 42) ФіК
Ну, Унікредит -це Ви так дарма опустили...він має бути поруч з більшим братом.. А замаскованого грека Уніерсала варто ВНИЗ... Ось і колєга Пурс проснувася... Международное рейтинговое агентство Standard & Poor's повысило долгосрочный рейтинг контрагента и рейтинг по национальной шкале Альфа-Банка (Киев) до "B-/uaBBB-" с "CCC+/uaBB". Как говорится в сообщении агентства во вторник, одновременно оно подтвердило краткосрочный рейтинг банка на уровне "C", прогноз - "стабильный". S&P поясняет, что улучшение рейтинга связано с уменьшением давления на финансовую и деловую деятельность банка в связи с улучшением экономической ситуации в Украине. В частности, банк улучшил свою ликвидность и фондирование, говорится в документе. Фолькс -це ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ФОЛЬКСБАНК» зареєстровано 10 жовтня 1991 року (до 2 вересня 2008 року - Відкрите акціонерне товариство «Електрон Банк»). Із квітня 2007 року Банк став частиною групи Volksbank International AG (Австрія). Станом на 1 січня 2011 року Volksbank International (VBI) володів 99,91% акцій Банку. ..найслабший з австрійців.... 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
|