|
О.Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Вів 13 тра, 2025 08:13
emeta написав: Amid написав:Искатель Можна купити ОВДП
ЗаДИЯть лимит вроде как уже без комиссии не получится Подскажите пожалуйста кто знает хоть в лс, как лимит освоить?
Купити щось непотрібне. А потім продати щось непотрібне.
-
Кочевник
-
-
- Подякував: 399 раз.
- Подякували: 189 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 чер, 2025 11:20
Попав у неприємність оскільки мав справу з цим банком (O.Bank) За наслідками "співпраці" можу повідомити, моє враження - просто Шахраї, яким паралельно на клієнтів, головне урвати грошей побільше вже і негайно. На шляху до цієї мети - не гребують нічим. Суть питання сиджу собі у пільговому періоді, все тихо мирно і спокійно і тут приходить одного ранку смска у Вас прострочена заборгованість перед банком у розмірі 0,00 грн. Погасіть негайно. Ну думаю якийсь технічний збій розіслали помилково але придивляюсь детальніше і бачу якісь не зрозумілі кілька тисяч гривень комісійних. Починаю вияснювати. Спочатку ніхто нічого не знає а потім виявляється значить змінили тарифи але про зміни не повідомили. Під час розрахунку по карті нарахували відсотки але про них не сказали (відсотки не висвітлились). Карта залетіла в технічний овердрафт але знову ж ні повідомлення , нічого - тишина. Через пів місяця присилають повіомлення, що борг 0 гривень 00 копійок - заплатіть. закриваю овердрафт - банк пише - ви в пільговому періоді - все добре. відкриваю за кілька днів рахунок - відсотки лупасять і далі по диких ставках (типу як на прострочку). За звернення з пропозицією трохи якось розіратися в ситуації - посилають подалі. Тому хто хоче зберегти свої нерви і гроші - навіть не дивіться в їх адресу. Шахраї.
Востаннє редагувалось kvv_new в Чет 05 чер, 2025 15:40, всього редагувалось 1 раз.
-
kvv_new
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 чер, 2025 13:22
kvv_new написав:Спочатку ніхто нічого не знає а потім виявляється значить змінили тарили але про зміни не повідомили. Під час розрахунку по карті нарахували відсотки але про них не сказали
Розрахунок был с МСС 6211?
-
Кащей
-
-
- Подякував: 224 раз.
- Подякували: 107 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 чер, 2025 15:38
Кащей так.
-
kvv_new
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 чер, 2025 17:23
Ну тогда про новые тарифы сообщали, как положено, за месяц. Банк даже пуш/смс/вайбер- сообщение присылал с этой печальной новостью.
-
Кащей
-
-
- Подякував: 224 раз.
- Подякували: 107 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 чер, 2025 21:49
2XL написав:Давно не користувався банком, дивлюся дві картки в цьому місяці закінчуються. Дай, думаю, перевипущу, може ще знадобляться. По дебетці ще не зрозуміло, а от по кредитці вже 10 грн нарахували. Бо для них безкоштовний випуск - це якщо картка вже закінчилась, а не як в інших установах якщо закінчується цього місяця. От немарно ж люди придумали прислів'я, що не треба торкатись до лайна і воно не буде смердіти  
В мене в цьому місяці закінчується строк дії кредитки, все по нулях Прийшла СМС перевипустити
-
wolt450
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 404 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 09 чер, 2025 11:53
wolt450 написав:В мене в цьому місяці закінчується строк дії кредитки, все по нулях Прийшла СМС перевипустити
можливо причина в пропозиції від банка. Я пишу для попередження, щоб колеги розуміли, що в цій установі так і не знайшлось місця логіці і загальним правилам 
-
2XL
-
-
- Подякував: 751 раз.
- Подякували: 271 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 09 чер, 2025 12:30
2XL написав:дві картки в цьому місяці закінчуються. Дай, думаю, перевипущу, може ще знадобляться. По дебетці ще не зрозуміло, а от по кредитці вже 10 грн нарахували. Бо для них безкоштовний випуск - це якщо картка вже закінчилась, а не як в інших установах якщо закінчується цього місяця
коли закінчаться всі діючі картки, то дає увійти в аппку?
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1866 раз.
- Подякували: 328 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 09 чер, 2025 12:59
flysoulfly написав: 2XL написав:дві картки в цьому місяці закінчуються. Дай, думаю, перевипущу, може ще знадобляться. По дебетці ще не зрозуміло, а от по кредитці вже 10 грн нарахували. Бо для них безкоштовний випуск - це якщо картка вже закінчилась, а не як в інших установах якщо закінчується цього місяця
коли закінчаться всі діючі картки, то дає увійти в аппку?
Дає Дає навіть коли закрив всі рахунки ))
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 494 раз.
- Подякували: 1278 раз.
-
-
Профіль
-
-