Ідеї База Даних

|
|
![]() На тлі новин про ИБД, все ж напишу. Картку отримав (можна було зробити раніше, але ..), ліміт налили маленький - 12 тис. За словами співробітника - це нормальна практика і більше 15 тис вони не наливають спочатку. Картка вже активована та додана у Google Pay, При підключенні нічого не знімалося. Дизайн нетиповий, дані картки усюди прийдеться вбивати руками (маю надію, поки що). Що ще, відділення у центрі Одеси і за цей час було формлено приблизно 10 карток. Отже, поки що продукт не схожий на щось "гаряче" P.S. Клієнтом Ідеї до цього не був ![]() Re: Идея БанкПлюс процесс заказа и регистрации карты и использования приложения сразу создает негативные впечатления. На фоне monobank или Приват24 это просто тихий ужас. Когда я получал карту, курьер сказал, что я второй человек в городе, который получил карту. А еще спросил: "Вас, наверное, попросили оформить эту карту?" ![]() Пока ради эксперимента пополнил карту по p2p и через Masterpass, а потом вытянул деньги обратно. Работает, но Masterpass пропал какое-то время назад. ![]() Re: Идея Банкз кешбеком здається розібрався - треба почекати до 10 лютого
Тепер потрібно розбиратися з МСС на американських сайтах ![]() Re: Идея БанкЕсли я сейчас начать пользоваться картой, то банка сможет провести платежи совершенные в феврале первыми и напарить с приветственным кешбеком (который должен быть за январьские траты).
Или лучше ждать пока не зачислят все на счет? Востаннє редагувалось escobar в Суб 01 лют, 2020 13:59, всього редагувалось 2 разів.
![]() escobar За січень якщо витрати були, то кешбек буде. Витрати за лютий - кешбек в березні.
Син купляв зарядку до ноута з КБВ. Я не вникав. Заплатив 9.01.20 на НП за якийсь інтернет-магазин. На 305 грн. коміс 27,2 "комiсiя за операцiю MoneySend по картi". Тепер ще за цей платіж 9,24 % нарахували. І це ще не кінець, я так розумію, що і за лютий % нарахують і то більше. І чи це вже буде кінець? ![]()
Проценты будут начислять бесконечно пока не загасите долг в ноль.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|