|
|
![]() Re: Идея (Плюс) БанкКак показала практика - мораторий долго не держится так как во время моратория банки не могут также выдавать кредиты. И мораторий на 2 года убьет всю банковскую систему в Украине и не только банковскую систему. А если банк банкрот - то хоть есть мораторий, хоть нет , хоть есть 24 месяца , хоть нет - это вас не спасет. Если Вы физик то Вам придется ждать от 6 -до 30 месяцев или больше своих денег.
![]() відписуюсь:
сьогодні впритул наблизився до моменту засунути грн. на депо 3м.+24м. під 26,5%/рік... говорили-балакали, але... в договорі - НІЧОГО не сказано про зняття без санкцій по завершенню 3м. договір на 27м. перші 3м. - 26,5%/рік, решта 24м. - 4%/рік. одночасно прописано, що якщо заберу достроково на протязі перших 3м. - то мені 3%/рік. резюме: грн. не засунув, бо офіційно банка не прописує в договорі можливість виїмки грошей та процентів (26,5/рік) по завершенню 3м. от коли таке пропише, тоді "да"... а на сьогодні: ІДЕЯ - адью... ![]()
Правильне рішення! Хитрому банку грошей не давати. Вони мутять не тільки з цим, а й з обов'язково-навантажуючою карткою, за яку беруть спочатку 36 грн. Не хочуть називати тарифи на її використання, все відбріхуються. Після дводенних питань з цього приводу пообіцяли надати тарифи, але так і не надали!!! ![]() В якому банку таке ще побачиш? ![]() serg69m
убедились, а вы думали я читать не умею чи шо ![]() Visky меня в отделении начали вкатывать на 23 ежемесячно, хотя давал заявку на 26,5. типа там ещё карта в довесок, оно вам надо ![]() ![]() ![]() Re: Идея (Плюс) БанкИ вообще Плюс банк мне уже должен зарплату платить! Я ТРЕБУЮ ЗАРПЛАТУ!!!!!!!!
![]() Блін, банки починають хитрувати і нагло писати під себе любимих договора. ..
Сьогодні зайшов, типу "поцікавитись" і відкрити депо, кажу на 3 місяці потрібно під 26,5%, відповідають - без проблем. При цьому про +24 мовчать. Кажу дайте зразок договору почитати, вони а навіщо вам, він і так стандартний. Я хочу подивитись чи немає якихось підводних каменюк відповідаю їм, а вони все ок, все як у всіх.... Я міг звичайно дати їм паспорт, посидіти ще з пів-години, отримати договір і тоді сказати своє фе, але ж результат і так наперед відомий. Прийшлось самому їм "підказати" що договір їхній на 27 місяців а не на три. На моє питання причому тут +24 відповісти внятно не змогли, пояснили що тільки тому що договір таким чином їхніми юристами складено. Але по-іншому не можна... Не банк а шарашкіна контора. Ще небуло таких банків щоб нагло брехали і тупо розводили. До-речі реклама їхня недобросовісна . Говорять про 3 місяці а договора підсовують на 27 місяців. Де ті контролюючі органи які повинні їх оштрафувати!!! Оштрафуйте Плюсбанк за недобросовісну рекламу!!!
![]() Re: Идея (Плюс) БанкДааа... рейтинг для них не важен! Своими "хитрыми" +24 месяца они его подпортили основательно.
![]()
по окончании основного срока четкой формулировки нет как будут перепасчитывать проценты при досросном расторжении за основной срок.. а это значит что банк пока при досрочном расторжении после основного срока перерасчет делает без потери процентов...но в любой момент может охменить свое решение
|
|