Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Stringer написав:А чем мотивируют, если на сайте указано 10 и реально меняли за 10 еще 2 месяца назад? тарифы поменялись? Когда? Что говорят то?
В связи с этим "горбатым", желательно уточнить сколько будет стоить закрытие Без Границ. Есть варинт что вход рупь, а выход десять.
выход всегда был дороже - 50 ...., но если сейчас на переходах людей разводят....даже не знаю что сказать об этой идее
А че выходить. Пакет Базовый -- бесплатный. Хай лежит. Через 3года сами закроют. Ну как тока вздумают ввести какие-либо изменения (например, абонку в 100грн/мес), то пользуясь моментом "изменения условий" нужно будет закрыть договор по пакету. Вот тока эти изменения нужно вовремя отследить
clientage Але щоби закрили базовий за три роки треба щоб на ньому було по нулях і відсутній рух коштів. А як підвязаний ВК онлайн. Хоча у багатьох один поточний для пересилки, а інщий підв"язаний до картки з базовим. Тоді лиш обнулити той рахунок.
А от колізія переходу з базового на без кордонів, в тому їхньому стовбці явно 10 грн., якщо у Вас здерли 100 то дійсно челюсть падає.
А з новими умовами без кордонів зручний лиш при великих тратах по картці, і при розрахунку за кордоном без комісії за конвертацію (але невідомо чи в такому випадку краще доларову чи гривневу)
AlexJ У мене отаке пише і для вкладу відкритого в кінці вересня 15% а під низом 14,75. Пішов в відділення. Роздрукували припечатали, сказали що зняття без втрати відсотків. А те що я бачу в ІБ не могли пояснити. От тепер таке саме.