Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Brc спам відкрив Вам очі що є Ідея. а якщо сеойозно,то плюшок в неї менше ніж було, але користатись можна мене також на днях завалили спамери, знайшов їх сайт написав гнівний вігук, вийшла пара... а відгук як в чорну діру затягнуло ні сліду.
Банк который использует такие методы - финансовая пирамида! Звонил лицу FOP Gradil Galuna Ivanivna указанному в контактах RIPE apps.db.ripe.net/search/query.html?searchtext=91.232.21.0&search%3AdoSearch=Search#resultsAnchor Ответил какой-то бизнес-центр. Сразу понятно что лицо подставное. Тем более, адрес электронной почты и согласие на обработку персональных данных я не давал. А учитывая, что рассылка пришла также и на несуществующие адреса, можно сразу сделать вывод о СПАМе. Выводы о таком финансовом учреждении делайте сами...
Ksellos написав:Банк который использует такие методы - финансовая пирамида! Звонил лицу FOP Gradil Galuna Ivanivna указанному в контактах RIPE apps.db.ripe.net/search/query.html?searchtext=91.232.21.0&search%3AdoSearch=Search#resultsAnchor Ответил какой-то бизнес-центр. Сразу понятно что лицо подставное. Тем более, адрес электронной почты и согласие на обработку персональных данных я не давал. А учитывая, что рассылка пришла также и на несуществующие адреса, можно сразу сделать вывод о СПАМе. Выводы о таком финансовом учреждении делайте сами...
m u k та якісь спамери як я розумію. це не заважає нам обережно використовувати банківські інструменти. ПС. Ідея знизила на 0,5% по місчних ВК-онлайн до 16,5%. Мабуть і за піврічні візьметься, щоб контраст був.