Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
DIV ага. Я смог по телепону поднять до 20/100 на постоянной основе... В отд. лень тащиться было Тут на ветке народ отписывался, шо по разному реагируют на подобный запрос по телефону. Пробуйте
clientage написав:DIV ага. Я смог по телепону поднять до 20/100 на постоянной основе... В отд. лень тащиться было Тут на ветке народ отписывался, шо по разному реагируют на подобный запрос по телефону. Пробуйте
teubo Платити податки ніхто не любить. І я також. Але доведеться. Нічого страшного. Можна й заплатити. Тим паче це робитиме за нас банк. Не псуйте собі нерви, бо це не залежить від нас. Життя - прекрасна річ, насолоджуйтесь. Це особливо розумієш, коли бачиш якою ціною розплачується за помилки "вата".
DIV написав:Це тільки для новоприбулих. Якщо дотепер не мали тут депозитів, то буде 25%.
А проценты / тело выплачиваются в кассе? Или карточку нужно будет открывать? Бегло посмотрел - все гривневые карточки с платой за открытие / снятие наличных
DIV написав:Це тільки для новоприбулих. Якщо дотепер не мали тут депозитів, то буде 25%.
А проценты / тело выплачиваются в кассе? Или карточку нужно будет открывать? Бегло посмотрел - все гривневые карточки с платой за открытие / снятие наличных
Про відкритті депозиту можна взяти миттєву безкоштовну Visa Electron. Вона у тарифі Базовий, але з безкоштовним зняттям у банкоматах Атмосфери.
l-m написав:Про відкритті депозиту можна взяти миттєву безкоштовну Visa Electron. Вона у тарифі Базовий, але з безкоштовним зняттям у банкоматах Атмосфери.
l-m написав:Про відкритті депозиту можна взяти миттєву безкоштовну Visa Electron. Вона у тарифі Базовий, але з безкоштовним зняттям у банкоматах Атмосфери.