"Пенсійний"

|
|
![]() sens там другая ссылка
И что в нём хорошего? Проценты нищинские. Да и вообще в нынешней ситуации грн. резко обесценивается, валюту сразу не заберёшь + налоги + риски краха. А есть ли уже у Идеи пенсионные счета? ![]() Идея (Плюс) БанкРешил начать работать с банком (отделение на пр-т. Бажана).
Несколько вопросов остались без ответов - На сайте несколько вариантов Інтернет-банкінг, хотел уточнить разницу, между Стартовий і Базовий? - В тарифах по Інтернет-банкінг указано, что «Входить у вартість обслуговування пакету послуг», так сколько стоит каждый пакет или все бесплатно? - В тарифах по Інтернет-банкінг указано, СМС-інформування щодо успішного логування до СДО "Інтернет-банкінг" та зміни паролю 7.99, сказали, чот все безплатно? - какие тарифы по платежам на внешних клиентов – менеджер говорит в зависимости от назначения? Получается депозит "На старт онлайн" под 25% технически невозможно заключить бесплатно. Предложили начать с минимального на 1000 грн под 24%. Что с обналичиванием средств, полученных перечислением с другого банка – говорят будет 50 копеек? Востаннє редагувалось Інкогніто в Пон 01 вер, 2014 19:06, всього редагувалось 1 раз.
![]() Інкогніто
Щодо останнього: дзвоніть в відділення. Це перший вхід мабуть, щось задовго. По теперішніх тарифах нічого не скажу. Зняти кошти які прийшли зі ншого банку є чудова можливість через 1. картку 2. Кинувши їхв ІБ на депозит Вільні кошти онлайн. Мінімальна сума для відкриття 100 грн. Думаю Ви вже відкрили. Знімати і поповнювати можна як в ІБ, так і в своєму відділенні. Пр стартовий не цікавився. Брав базовий, оскільки була тоді акція - картка безплатно, і були плюшки у вигляді КБ, чого тепер немає. За закриття поточного рахунку з ініціативи клієнта колись було 50 грн. Тепер як не знаю. ПС. Відділення бувають різні як і дівчата з колцентру. ![]() как у банки обстоят дела с выдачей наличной гривны? есть временно свободная гривна думаю на вильны кошты насыпать. однако нужна гарантия быстрого вывода всей суммы. какие-то суточные лимиты ограничения есть внутри банки на снятие гривны ? нбу шные ограничения в виде 150к/сутки не предлагать )
![]() quote="2530292:negro"]как у банки обстоят дела с выдачей наличной гривны? есть временно свободная гривна думаю на вильны кошты насыпать. однако нужна гарантия быстрого вывода всей суммы. какие-то суточные лимиты ограничения есть внутри банки на снятие гривны ? нбу шные ограничения в виде 150к/сутки не предлагать )[/quote]
Останнім часом більше тисячі не було потреби знімати. Це або через картку або в відділенні безпосередньо з вільних коштів без проблем. PS. Ліміти видачі з каси з картки 5000, з рахунку можна підвищити. ![]() Re: Идея (Плюс) БанкЗате з'явився новий вклад:
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|