Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Скажите пожалуйста, кому-нибудь удавалось оплатить Триолан с помощью раздела "Оплата услуг" Интернет-банкинга? У меня стабильно "Дана дія не може бути виконана [PAYE1201]"
Eugene+ https://www.portmone.com.ua/r3/uk/terminal#internet гляньте тут, а ідея з вас ще комісію відкусить, а тут за наявності картки ідеї повинно було б бути безкоштовно (беру аналогію з оплатою мобільного зв*язку), ідея, як на мене, працює через ізіпей, дуже вже комісії подібні.
Eugene+ та колись у минулому році оплата проходила без проблем. Як зараз сказати не можу. До речі, стосовно мого питання про депозит. Відсотки дійсно нарахували в понеділок. Щоправда зранку прийшло смс, що депозит подовжили на місяць. Однак кнопка "зняти" була активна і я зміг зняти кошти без проблем.
valya написав:На сайте новость про изменения в договоре комплексного банковского обслуживания. Загружается в формате php. Как на планшете с андроидом почитать, ахз?
у меня при переходе по ссылке скачивается пдф. может зависит от менеджера закачек
valya написав:На сайте новость про изменения в договоре комплексного банковского обслуживания. Загружается в формате php. Как на планшете с андроидом почитать, ахз?
у меня при переходе по ссылке скачивается пдф. может зависит от менеджера закачек