Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Гм. Брав карту - так мені доводили, що смс 10грн це не той що за оплати, а той що повідомляє про мінплатіж(!). Позбутися його можна лиш позитивним залишком на кінець місяця, тоді мінплатежу нема й смс також Але в тарифах такого нема, є в нетбанку смс-лог та сповіщення - відключені. Бум слідкувати. В одному з доків були до речі обовязкові пункти - телефон та мило. Треба буде знайти закон що таке забороняє - виходить людина без телефону не має права бути клієнтом? Зайду спробую відмінити номер за релігійними переконаннями...
chipmunk написав:Треба буде знайти закон що таке забороняє - виходить людина без телефону не має права бути клієнтом? Зайду спробую відмінити номер за релігійними переконаннями...
Така людина сама не прийде по картку, бо на ній теж цифри та тими цифрами ще й щось купити можна - картка на багато краще підпадає під опис у пророцтві, ніж ІПН, наприклад.
chipmunk написав:виходить людина без телефону не має права бути клієнтом?
Думаю, что может, только без кредитного лимита - вас устроит?
cdj2 написав:У ощада это кредитка, но там хитро лимит дают.
Кредитка? Со льготным периодом??? А где про это почитать для общего развития? На сайте Ощада не нашёл - или в нескольких словах, если можно...
BBC написав:Меня уверяли, что как и по "Вигідному".
А как по "Выгодному" - чистыми или грязными? Это что-то архивное - не вижу в перечне пакетов на сайте...
Насчёт льготного не в курсе, могу прояснить, но лимит дают только тем, кто платит в ощаде коммуналку минимум 3 месяца или пользуется их переводами. Деталей не знаю, только влез в него. Предварительно грейс 30 дней. Только на торговые операции. Наличка под 36 годовых. Можно перейти на ветку ощада, чтобы не флудить тут.
Сегодня уже можно спокойно проводить оплаты через Портмоне. А вот Изя все еще считает, что карта иностранная
-Банку еквайеру поступає інформація про те, що карта належить іноземному банку, тому Ви не можете здійснити поповнення. По даному питанню Ви можете звернутись до співробітників банку та дізнатись, чи можуть вони перевірити детально інформацію по даній картці. -Чому ж тоді пройшла її верифікація й прив'язка до акаунту? І карта українського банку, нею успішно проходять оплати через Портмоне -Реєстрація та активація можлива карт будь-якої країни. Ваш банк може звернутись до банку Аваль для вирішення даног випадку -Портмоне оплата через эквайринг Диамант и Аваль успешна. Через АВАЛЬ оплата успешна!!! Получается проблема на стороне сервиса ИЗИПЕЙ? - Наразі банк не приймає платіж саме по такій причині. Це поодинокий випадок і, нажаль, по нашому звененню банк не зможе зняти це обмеження. Через нашу систему платежі іншими картами украінських банків проходять успішно. -Якщо є електронна пошта для звернень можу надати скани відповідних квитанцій Чи слід звертатись безпосередньо в Аваль, банк-емітент стверджує, що ВСІ банки України поінформовані про їх BIN карт - Нажаль, вирішення питання можливе ріше на рівні банка емітента та банка еквайера