|
Банк Власний Рахунок |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Вів 12 вер, 2023 13:27
Leritta написав:Гоняла крипту через перекази з картки на карту, банк бобер мені заблокував картку, у підтримці кажуть що це операції з криптовалютою Як це обійти, які банки юзаєте для крипти?
Тут так не прийнято писати. Треба так Банк кал, заблокував рахунок просто так, не користуйтесь ним
(зазвичай так пишуть ті кого заблокували за обнал/перегони)
-
adj
-
-
- Подякував: 108 раз.
- Подякували: 195 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 вер, 2023 14:38
nickvp написав: посетитель написав: nickvp написав:Картка полежала на поличці десь біля місяця і прийшло повідомлення, що "ми будемо раді коли ви повернетеся і даємо вам + х3 балів на купівлю в Сільпо на місяць". Перевірив, так і є, разом виходить х4 балів
Можу помилятися, але...Перевірте ще раз і уважніше.1 х 3 = 3 .Таким чином разом три.Принаймні у мене так чомусь.Тобто від сільпо ви отримуєте 1 бал, а БВР умножає їх на 3, а не додає свої 3.
Так, помилка є - і у ваших думках, і у моїх розрахунках. +х3 означає х1 за звичайний розрахунок БВР +х3 за подарунковий (лише на місяць) і +х1 від самого Сількпо. Разом прийстойні 5 відсотків.
ок, як скажите.Тільки що покупка 108 грн. Нарахували 326 балів(3%).Перевірив ще через різницю балів до покупки і після.Так і є. Звідки там п'ять у вас з'являється я не знаю.Таке, будемо вважати що мені не додають )))
-
посетитель
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 218 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 вер, 2023 15:00
посетитель написав: nickvp написав: посетитель написав:Можу помилятися, але...Перевірте ще раз і уважніше.1 х 3 = 3 .Таким чином разом три.Принаймні у мене так чомусь.Тобто від сільпо ви отримуєте 1 бал, а БВР умножає їх на 3, а не додає свої 3.
Так, помилка є - і у ваших думках, і у моїх розрахунках. +х3 означає х1 за звичайний розрахунок БВР +х3 за подарунковий (лише на місяць) і +х1 від самого Сількпо. Разом прийстойні 5 відсотків.
ок, як скажите.Тільки що покупка 108 грн. Нарахували 326 балів(3%).Перевірив ще через різницю балів до покупки і після.Так і є. Звідки там п'ять у вас з'являється я не знаю.Таке, будемо вважати що мені не додають )))
Я так розумію, що там є додаткові х3 за не активність, а на них дійсно баг, було і в мене за купівлю на 45 грн нараховано +180 балів(БВР), всього 225 балів, тобто 1% за просто ВР, х2 (що є 1%, бо не було витрат на 10к) за оплату картою БВР та 3% за не активність, разом 5%
-
vovabelokon99
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 27 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 вер, 2023 13:47
quote="5621071:посетитель"] nickvp написав: посетитель написав: nickvp написав:Картка полежала на поличці десь біля місяця і прийшло повідомлення, що "ми будемо раді коли ви повернетеся і даємо вам + х3 балів на купівлю в Сільпо на місяць". Перевірив, так і є, разом виходить х4 балів
Можу помилятися, але...Перевірте ще раз і уважніше.1 х 3 = 3 .Таким чином разом три.Принаймні у мене так чомусь.Тобто від сільпо ви отримуєте 1 бал, а БВР умножає їх на 3, а не додає свої 3.
ок, як скажите.Тільки що покупка 108 грн. Нарахували 326 балів(3%).Перевірив ще через різницю балів до покупки і після.Так і є. Звідки там п'ять у вас з'являється я не знаю.Таке, будемо вважати що мені не додають )))[/quote Ви просто порівнюєте непорівняні речі - Я ж написав, а ви не читаєте "Карта лежала на поличці...." Сазказм - діло таке.. Наприклад, моя операція: чиста купівля без додаткових балів від "Колеса" - заплачено 274,85грн, нараховано балів - 1449. Сарказм у ваш бік - так, вам не додають 
-
nickvp
-
-
- Подякував: 26 раз.
- Подякували: 66 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 вер, 2023 18:56
nickvp написав:quote="5621071:посетитель"] nickvp написав: посетитель написав:[quote="5619774:nickvp"]Картка полежала на поличці десь біля місяця і прийшло повідомлення, що "ми будемо раді коли ви повернетеся і даємо вам + х3 балів на купівлю в Сільпо на місяць". Перевірив, так і є, разом виходить х4 балів
ок, як скажите.Тільки що покупка 108 грн. Нарахували 326 балів(3%).Перевірив ще через різницю балів до покупки і після.Так і є. Звідки там п'ять у вас з'являється я не знаю.Таке, будемо вважати що мені не додають )))[/quote Ви просто порівнюєте непорівняні речі - Я ж написав, а ви не читаєте "Карта лежала на поличці...." Сазказм - діло таке.. Наприклад, моя операція: чиста купівля без додаткових балів від "Колеса" - заплачено 274,85грн, нараховано балів - 1449. Сарказм у ваш бік - так, вам не додають  [/quote]Потрібно платити кьюар кодом з застосунку БВР, використовуючи картку БВР. Тоді дадуть 1+2+3%=6%. Надіслано від мого SM-G780G, використовуючи Tapatalk
-
korovas2
-
-
- Подякував: 161 раз.
- Подякували: 57 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 17 вер, 2023 17:30
Leritta написав:Гоняла крипту через перекази з картки на карту, банк бобер мені заблокував картку, у підтримці кажуть що це операції з криптовалютою Як це обійти, які банки юзаєте для крипти?
Після відправки чи після отримання p2p заблокував?
-
wildlynx
-
-
- Подякував: 139 раз.
- Подякували: 24 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 вер, 2023 21:13
Чому у банці немає депозитів?
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 913 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 вер, 2023 21:25
Investor_K є. Назбиратус 5%.
-
KVV
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 178 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 вер, 2023 12:08
Сьогодні отримав від БВР на електронну пошту лист наступного змісту. Вітаємо!
Будь ласка, зверніть увагу на цю інформацію. Вона дуже важлива!
Якщо ви використовуєте картку Банку Власний Рахунок для розрахунків при купівлі-продажу віртуальних активів, в т.ч. криптовалюти, через перекази з картки на картку – просимо вас більше цього не робити.
Чому? Є декілька причин:
🔷 Відповідно до п. 61 Розділу 4 Постанови Правління НБУ № 65 від 19.05.2020 року та внутрішніх документів Банку Восток, фінансові операції, пов’язані з розрахунками при купівлі-продажу віртуальних активів, в т.ч. криптовалюти, через перекази з картки на картку, несуть неприйнятно високі ризики для банку.
🔷 Якщо ви використовуватимете картку для таких операцій, ми будемо вимушені розірвати ділові відносини, що призведе до неможливості в майбутньому користуватися послугами Банку Восток.
🔷 Також відповідно до ч. 2 ст. 15 Закону України № 361-ІХ від 06.12.2019 року банки мають право обмінюватися даними про клієнтів, з якими було розірвано ділові відносини. Тобто інші банки теж зможуть довідатися про цю негативну історію.
Дякуємо за порозуміння!
Це глобальна розсилка всім клієнтам чи конкретно мене в чомусь підозрюють? Від гріха подалі вивів СЕПом весь залищок, що був на Назбиратусі.
-
Julio
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 38 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 вер, 2023 12:10