|
Банк Власний Рахунок |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Суб 30 вер, 2023 20:10
Прошу допомоги клубу. Як зараз встигнути правильно загаситися? Сепнув вдень з моно на чотири банки. На три зайшло, а тут ні. В призначенні платежу написав стандартні "Переказ власних коштів, ПІБ, ІПН". Потім передивився в реквізитах в додатку, а там треба ще і номер рахунку писати. От тепер думаю повторити з моно чи є інші правильні варіанти? Дякую
-
alibob
-
-
- Подякував: 169 раз.
- Подякували: 79 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 30 вер, 2023 20:14
alibob написав:Прошу допомоги клубу. Як зараз встигнути правильно загаситися? Сепнув вдень з моно на чотири банки. На три зайшло, а тут ні. В призначенні платежу написав стандартні "Переказ власних коштів, ПІБ, ІПН". Потім передивився в реквізитах в додатку, а там треба ще і номер рахунку писати. От тепер думаю повторити з моно чи є інші правильні варіанти? Дякую
З Моно треба здерТи р2р-поповненням у Бобра ПС. Я в призначенні СЕП-переказу на Бобра завжди пишу: Поповнення поточного рахунку власними коштами. Без ПДВ -- і все чудово доходить останніх років 5 шолі... десь за 20..30 хв в опердень. Думаю, що Бобер ще не навчився приймати СЕПи 24/7 
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 494 раз.
- Подякували: 1279 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
1
1
10
Додано: Суб 30 вер, 2023 20:23
Amethyst написав: alibob написав:Прошу допомоги клубу. Як зараз встигнути правильно загаситися? Сепнув вдень з моно на чотири банки. На три зайшло, а тут ні. В призначенні платежу написав стандартні "Переказ власних коштів, ПІБ, ІПН". Потім передивився в реквізитах в додатку, а там треба ще і номер рахунку писати. От тепер думаю повторити з моно чи є інші правильні варіанти? Дякую
З Моно треба здерТи р2р-поповненням у Бобра ПС. Я в призначенні СЕП-переказу на Бобра завжди пишу: Поповнення поточного рахунку власними коштами. Без ПДВ -- і все чудово доходить останніх років 5 шолі... десь за 20..30 хв в опердень. Думаю, що Бобер ще не навчився приймати СЕПи 24/7 
Так і я пишу стандартне "Переказ власних коштів на власний рахунок (без ПДВ). ПІБ, ІПН. Всюди ходить нормально. А тут... За Вашими рекомендаціями потягнув з моно -- моментально. Дякую.
-
alibob
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 30 вер, 2023 20:27
Amethyst написав:і все чудово доходить останніх років 5 шолі
З тих 2 з невеликим хвостиком років, що існує БВР  alibob написав:Всюди ходить нормально. А тут...
Та ще, на жаль, не всюди ходить на вихідних.
-
ingtrans
-
-
- Подякував: 111 раз.
- Подякували: 544 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 30 вер, 2023 20:54
ingtrans написав: Amethyst написав:і все чудово доходить останніх років 5 шолі
З тих 2 з невеликим хвостиком років, що існує БВР 
Бооже, та не може бути, я так звикся з ним.. Я ж клієнт і Бобра і Востока і Сільпа -- одна шайка-лійка 
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 494 раз.
- Подякували: 1279 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
1
1
10
Додано: Суб 30 вер, 2023 21:00
Amethyst написав:Бооже, та не може бути, я так звикся з ним..
\ Мені й самому здавалося, що БВР уже давно з нами, але вони якраз цього тижня святкували 2 роки. Карти, щоправда, почали роздавати здається в середині літа, але то вже таке.
-
ingtrans
-
-
- Подякував: 111 раз.
- Подякували: 544 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 30 вер, 2023 23:30
alibob написав:Прошу допомоги клубу. Як зараз встигнути правильно загаситися? Сепнув вдень з моно на чотири банки. На три зайшло, а тут ні. В призначенні платежу написав стандартні "Переказ власних коштів, ПІБ, ІПН". Потім передивився в реквізитах в додатку, а там треба ще і номер рахунку писати. От тепер думаю повторити з моно чи є інші правильні варіанти? Дякую
Тут, як в моно, можна просто поповнити за номером карти, зараховують миттєво, навіть у вихідні. Завжди роблю саме так
-
AVF
-
-
- Подякував: 58 раз.
- Подякували: 76 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 жов, 2023 01:57
AVF написав:Тут, як в моно, можна просто поповнити за номером карти, зараховують миттєво, навіть у вихідні. Завжди роблю саме так
Зазвичай так, але у мене одного разу Бобер відхили віхдний р2р зі шмоно і довелося стягнути. Я вперше таке бачив.
-
klug
-
-
- Подякував: 369 раз.
- Подякували: 1237 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Пон 02 жов, 2023 22:26
klug написав: AVF написав:Тут, як в моно, можна просто поповнити за номером карти, зараховують миттєво, навіть у вихідні. Завжди роблю саме так
Зазвичай так, але у мене одного разу Бобер відхили віхдний р2р зі шмоно і довелося стягнути. Я вперше таке бачив.
Моно і приват приймають п2п і зараховують навіть в останній день пільгового періоду. Користуюся. Інші банки зазвичай закриваю СЕПом в передостанній день. А тут завтикав і сепнув вже в суботу вдень. І глухо. Не знав, що бобер у вихідні сепи не приймає. Довелося ввечері ще потягнути з моно. Пройшло миттєво. А суботній сеп прийшов в понеділок десь о 10:30. Щодо "просто поповнити за номером карти, зараховують миттєво" -- зараховують на рахунок? Можна в останній день пільгового періоду так закриватися (як в моно та приваті)?
-
alibob
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 03 жов, 2023 01:11
alibob написав: klug написав: AVF написав:Тут, як в моно, можна просто поповнити за номером карти, зараховують миттєво, навіть у вихідні. Завжди роблю саме так
Моно і приват приймають п2п і зараховують навіть в останній день пільгового періоду. Користуюся. Інші банки зазвичай закриваю СЕПом в передостанній день. А тут завтикав і сепнув вже в суботу вдень. І глухо. Не знав, що бобер у вихідні сепи не приймає. Довелося ввечері ще потягнути з моно. Пройшло миттєво. А суботній сеп прийшов в понеділок десь о 10:30. Щодо "просто поповнити за номером карти, зараховують миттєво" -- зараховують на рахунок? Можна в останній день пільгового періоду так закриватися (як в моно та приваті)?
Зараховують в погашення кредиту. Так само, як і моно, саме про це і писав. Так, можна. Навіть у вихідний
-
AVF
-
-
- Подякував: 58 раз.
- Подякували: 76 раз.
-
-
Профіль
-
-
|