Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Charter написав:БВР всіх проінформував, що банк долучився до програми національного кешбеку з 14-го січня. Обдурив. За розрахунок карткою БВР у Сільпо (а може і всюди) нацкешбек не нараховується.
так само нічого не нарахували (минув тиждень), підтримка просто каже що зараз є складнощі і все, зворотнього зв'язку очікувати марно
Lost Зайдіть у властивості картки і гляньте, чи актововано національний киш-миш, бо в мене була аналогічна ситуація - після оновлення додатку "злетів", довелось ще раз активувавати - і тепер є.
Lost написав:підтримка просто каже що зараз є складнощі і все, зворотнього зв'язку очікувати марно
Мені відповіли що це проблема магазину, а не банку. Сказали, що попередні операції, за які не був нарахований кешбек, потроху будуть передаватись в дію і кешбек донарахують. Дія додала, що "назад дороги нема" і ніякого донарахування бути не може
Lost написав:підтримка просто каже що зараз є складнощі і все, зворотнього зв'язку очікувати марно
Мені відповіли що це проблема магазину, а не банку. Сказали, що попередні операції, за які не був нарахований кешбек, потроху будуть передаватись в дію і кешбек донарахують. Дія додала, що "назад дороги нема" і ніякого донарахування бути не може
мені те саме казали за попередні операції, нарахувань не має бо є складнощі, потім що банк не винен, дані передали, сетовали на Дію, але результат той самий, кешбеку не має... і не буде. Прикро що сума чеку була більше 2000 та більше 400 у той день
Ferlakur написав:Вчора відправив СЕП десь 0 21.30 з Кредо на БВР, зайшло тільки сьогодні о 10.10. Тут шо, сепи зараховують після 10 ранку?
З досвіду.БВР зараховує тільки в робочий час.Якщо відправити з іншого банку після 18-00, БВР зарахує наступного дня після 9-00.Тобто в дев'ять вони почнуть працювати і розбирати платежі.Зараховують вони вручну.А як до вашого дійде то вже лотерея.У мене завжди в такий ситуації після 10ти.Було і к 12ті.
Зараз може щось і змінилося в останній час.Після введене БВРом штрафу в 30% перестав ним користуватися.